Simsdeluxe

23
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 21

Det är Angelinas födelsedag idag men innan någon får blåsa ut tårtan så måste Texas få sig ett bad för han stinker och Farrow klarar bara inte av lukten av stinkande hund. 
Efter att Texas fått sig ett bad och Lucas kommit hem från jobbet så är det dags för Angie att blåsa ut ljusen på tårtan. 
Hon växer upp till en riktigt söt liten tjej som får egenskapen Perfektionist
Medan Angelina smakar på sin födelsedagstårta passar Farrow på att ge Stefani hennes kvällsmat. Båda tjejerna tycker att det smakar himla bra och är glada och nöjda. 
Tjejerna delar rum eftersom de har lite dåligt med sovrum i huset och i samband med att Lucas nattar tjejerna så känner att något händer.. 
.. det är hans födelsedag! Angelina hoppar ur sängen och hurrar för sin pappa! 
Lucas ådrar sig en medelålderskris och passar på att byta frisyr. Han är riktigt missnöjd med rynkorna han ser när han tittar på sig själv i spegeln. 
.. med huset fullt av barn får man ta vad man har för att få till de romantiska stunderna. Denna gång fick det bli Nates igloo som inte hunnit smälta undan ännu. 
Samtidigt så försöker Nathaniel att leka med Texas men Texas är inte alls villig och hugger mot Nate istället. Nathaniel blir såklart jätterädd och inser att Texas nog inte tycker om barn iallafall. 
Mornarna är annars ganska lugna nu när familjen återigen fått ordning på sina rutiner. Stefani och Angelina äter frukost med Farrow medan Nathaniel är lite mer morgontrött av sig och Lucas åker till jobbet tidigt. 
Publicerat 2015-01-23 07:42:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa