Simsdeluxe

21
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 20

Anglina har äntligen lärt sig gå och knatar runt i huset nu för tiden. Farrow har problem att hålla ett öga på henne nu när hon är överallt samtidigt som Farrow börjar bli stor i sin graviditet. 
Nate älskar ju naturen och tycker därför om att göra sina läxor utomhus. Även när det snöar och är iskallt ute. 
Även om Lucas inte tycker att det är så kul att tvätta så försöker han hjälpa till så mycket som möjligt när han inte har jobb att göra. Med två små barn, hund och två vuxna i familjen känns det som att tvättmaskinen går för jämnan hemma hos familjen. 
Nathaniel är ganska flitig i skolan och försöker göra sina läxor så noga som möjligt. Ibland tar han lite hjälp av sina föräldrar som den här kvällen när Farrow spelar på sin platta och samtidigt försöker hjälpa Nate när han behöver. 
Mitt i läxläsningen så får dock Farrow värkar och bebisen är påväg! Hon ropar på Lucas att han ska ringa barnvakten för nu måste de åka till sjukhuset. 
Det tog tid för barnvakten och komma och samtidigt så stannade värkarna av så det hinner bli soluppgång innan de anländer till sjukhuset. Nu är det dags igen! 
Senare på dagen lämnar de sjukhuset med familjens nya tillskott. En liten flicka som får namnet Stefani som får egenskaperna Modig och Tankspridd. Det är inte utan att både Farrow och Lucas är lite oroliga över hur de ska klara av ännu ett barn. De tycker ju båda att det är så viktigt att hinna med alla barnen. 
När de senare kommer tillbaka hem så har tvättmaskinen gått sönder! Det är bara för Lucas, som inte sovit på ett dygn, att ställa sig och försöka laga den. Han är så glad att han är lite händig så att det går utan större problem. 
Texas gillar dock inte Stefani och morrar så fort Farrow kommer i närheten med henne. Oron över vad de ska göra med sin älskade hund är gigantisk. 
Så, en tid senare (jag orkade inte vänta, haha!) så växer Stefani upp till småbarn och hon får vackert rosa hår, precis som Lucas, men samma ögonfärg som Farrow och är därför inte någon arvvinge hon heller. 
 
Vill passa på att påminna om den pågående frågestunden också! Glöm inte att ställa dina frågor här! 
Publicerat 2015-01-21 15:31:00

Kommentarer

violassims den 2015-01-21 15:52:35

Åh så nära!!
Tror det är dags för en fertilitetsbehandling ;)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa