Simsdeluxe

19
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 19

Dagen för bröllopet är här! En strålande vacker vinterdag där snön inte slutar falla från skyn. Farrow och Lucas har valt att gifta sig i ett litet kapell/kyrka med sina närmaste och är båda förväntansfulla över att få bli herr och fru. 
Lucas anländer tillsammans med Angelina direkt efter jobbet och byter om till finare kläder på plats. 
Allt eftersom så ramlar det in fler människor. Angelina och Nathaniel har båda finkläderna på men bryr sig väl inte så jättemycket om själva bröllopet utan leker med sina dockor istället. Emily står och samtalar med Lucas farfar Matt och både Lucia och Luna har anlänt till lokalen. 
Dags för vigsel! Alla gäster ojar och hurrar när de byter ringar och det är inte utan att det rinner en och annan tår i lokalen. Även Lucas har svårt att hålla tårarna tillbaka. 
Sedan säger de några vackra ord och kysser varandra så som det brukar vara på en bröllopsceremoni. Alla är lyckliga och Lucas kan inte sluta titta in i Farrows ögon. Farrow som alltså heter Spark numera. Välkommen till klanen, Farrow! 
Gästerna kastar ris på bröllopsparet och sedan är det dags för tårta! 
Lucas blir alldeles paff när han ser vilken fin tårta som Farrow fixat och de skär sedan första biten och sätter sig till bords. Emily sätter sig bredvid Farrow och gästerna stannar långt in på kvällen och det blir lite dans in på småtimmarna. En hellyckad bröllopsfest med andra ord. 
Publicerat 2015-01-19 12:07:00

Kommentarer

Lovisa den 2015-01-19 15:46:34

Åååååå, vad fint att de gifte sig! <3

Lilly den 2015-01-19 17:34:16

Härligt med bröllop! :)

Annie den 2015-01-20 20:41:19

Lucas är jätte snygg!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa