Simsdeluxe

13
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 16

En av Lucas egenskaper är att han är händig och det är en himla tur för saker och ting har en tendens att gå sönder hemma hos familjen. Badkaret och duschen, främst, går sönder i princip hela tiden. 
Att Nathaniel nu växt upp till barn och kan umgås med Lucas och Farrow tycker båda föräldrarna är så kul. Att kunna konversera och föra riktiga diskussioner med sin son tycker båda är riktigt stort. Lucas älskar att sitta och prata med sin lilla familj under middagen efter att han kommit hem från jobbet. 
Nate är riktigt morgontrött och tycker inte alls om att han måste gå upp tidigt varje morgon för att gå till skolan. Han trivs dock i skolan och har många kompisar som han umgås med. 
Angelina trivs också hon med livet. Hon är en glad liten tjej som nästan aldrig gnäller eller skriker. Lucas och Farrow har som sagt börjat ge henne riktig mat och de märker att hon tycker mycket om att sitta och greja själv när hon äter. 
Egentid är viktigt för båda och Lucas är så glad över att han faktiskt hittat en tjej som han är lika kär i nu som när de först träffades. 
En kylig höstdag bestämde de sig för att ta med barnen utomhus. Nathaniel tycker annars om att spela TV och datorspel och går inte gärna ut om han inte behöver. Lucas passade på att kratta ihop alla löv på tomten och elda upp dem. 
 
Farrow tog med barnen till den lilla lekplatsen de har på tomten. Angelina tyckte det var väldigt roligt att gunga men tillslut så hade Nate väntat så länge på att Farrow skulle ge honom fart att hon var tvungen att tvinga Angelina av den lilla bi-gungan. Något som lilla fröken Spark inte alls uppskattade. 
Man måste dock dela på sig ibland, vilket Farrow tycker är svårt. Hon fattar inte hur de som har ännu fler barn klarar av det. 
 
När Farrow gick in för att ge Angelina lite mat och laga middag till övriga familjen så passade Nathaniel på att leka i sin trädkoja, där han sen faktiskt somnade och sov hela natten. 
Publicerat 2015-01-13 08:29:00

Kommentarer

Violassims den 2015-01-13 12:39:09

Du skulle ha lämnat kvar lövhögen tills kvällen ;D

Louise den 2015-01-14 20:27:47

Åhh, älskar Angelinas ansiktsuttryck när Farrow lyfter av henne från gungan x)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa