Simsdeluxe

11
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 15

Nate har en gammal kista med en massa olika utklädningskläder under sin säng som Farrow köpt på sitt jobbs kostymförråds marknad (hängde ni med?) och han älskar att klä ut sig till olika saker och lever sig in ordentligt i sin karaktär. Just idag är han en farlig, röd, dinosaurie. 
Angelina har blivit så stor nu att hon fått äta samma mat som hennes föräldrar. Maten är självklart mixad eller mosad så att hon inte ska sätta i halsen men annars så är det samma mat.
Samtidigt som Lucas intar en supergod sockerkaka så kan han inte låta bli att tänka på hur fort tiden går. Det är inte alls längesen som han flyttade till egen bostad och nu bor han med Farrow och deras två barn. Ibland känner han att han inte hinner med. 
Det får honom att tänka på sina egna föräldrar så han passar på att ringa Emily och prata några ord med henne. Hon berättar att det är så tomt i huset nu när de varken har barn eller hund hemma. Lucas lovar att han ska försöka ta med barnen och hälsa på någon dag. 
Sedan klär han på Angelina och busar med henne. Varje dag är värdefull. Snart kommer hon vara en trilskande tonåring som inte alls vill busa med sin pappa. 
Farrow tycker det är himla roligt att lära sig nya recept och läser nya receptböcker nästan varje dag. Lucas passar på att ge Texas lite kärlek. Han trodde först att hans ändrade beteende berodde på barnen men börjar mer och mer misstänka att det beror på hans höga ålder. 
Som så många andra i Nathaniels generation så tycker han det är roligt med datorn. Han sitter ofta och chattar, skriver eller surfar runt och Farrow och Lucas tycker inte att det gör så mycket alls. 
 
Precis som när Nathaniel var ett litet småbarn så tycker han fortfarande att det är kul att spela TV-spel med sin pappa. Nu för tiden har han dock en egen kontroll och vinner faktiskt då och då. 
När Angelina sover och pojkarna sköter sig själva brukar Farrow låsa in sig i badrummet och ta med sig en skål med choklad och tända lite ljus. Sedan tappar hon upp ett bad och sitter och bara njuter. Egentid är så viktigt när man bor i en familj och är det som gör att Farrow orkar med att gå hemma hela dagarna. 
Så, en kväll så fyllde Farrow år och så gick hon från ungdom till vuxen. En liten medelålderskris fick hon på köpet. Det skulle jag också få om jag typ bara gått hemma med barn under hela ungdomen. 
Publicerat 2015-01-11 12:24:00

Kommentarer

Anne den 2015-01-11 12:55:51

Nämen neej är hon VUXEN redan?! O.O Det går fort!
Ska passa på nu också att fråga var man hittar Angelinas hår :)

:) den 2015-01-11 17:50:05

Redan vuxen?! Oh! Nu är det bråttom med generation 5! :o

Lovisa den 2015-01-12 17:52:26

Oj, är hon redan vuxen! Det gick snabbt... :) Hoppas det blir en arvinge snart då ;)

WCIF spegeln i matrummet??? (Femte bilden) Den var väldigt snygg!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa