Simsdeluxe

02
Jan
2015

PGC Generation 4 - Del 11

Från och med idag iallafall hela januari kommer ni få ett Spark-inlägg varannan dag! 
 
Spökeridagen är här och Lucas bestämde sig för att bjuda in sin familj på en maskerad. Det var så länge sedan de sågs och det är ju hög tid att de får träffa Nathaniel också. 
 
Efter att han ringt runt och bjudit in till fest så bestämmer han sig för att laga pannkakor till frukost till sig och Farrow. Han är lite ringrostig när det kommer till pannkakor men den här gången går det riktigt bra. 
Farrow har inte berättat om graviditeten ännu och och säger vid frukosten att det är något hon måste berätta när de ätit upp. 
Lucas blir först lite chockad när Farrow berättar för det var ju inte alls planerat utan något som bara "hänt" precis som de bestämde det för länge sedan men självklart blev han ju också jätteglad. 
Så började festen och först kom hans systrar Lucia och Luna. Lucas blev så himla glad över att få se sina småsystrar igen. Hur lik är inte Lucia sin mamma föresten? Helt sjukt. 
Även hans föräldrar och hans morbror Milo med fru kom över samt en arbetskollega till Farrow. Alla hade en trevlig stund där de åt god mat och bara umgicks. 
 
Lucas passade på att dansa med Rita, Milos fru, som faktiskt också är Lucas chef på skolan. 
Samtidigt så var Emily, Noah och Luna extremt sociala och satte sig och spelade tv-spel på festen de var inbjudna till. Inte helt okej va? 
Det kom även några ungdomar och körde bus eller godis och eftersom Farrow inte ville ha något bus så gav hon godis till allihop. 
Publicerat 2015-01-02 11:05:00

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa