Simsdeluxe

10
Feb
2015

PGC Generation 4 - Del 30

Redan inne på del 30! Om några delar är det dags för G5.. 
 
Stefani har fått stanna hemma från skolan då hon är förkyld. Att vara hemma med bara mamma när alla andra syskon är i skolan känns konstigt och Stefani kan inte minnas att hon någonsin varit hemma när det varit så få andra här. Hon får tiden att gå med att kolla på olika tv-program. 
Farrow har börjat kolla efter jobb nu när barnen är stora. Hon vet att hon inte har jättelång tid kvar i arbetslivet men vill ändå ge det ett försök. Hon velar dock på om hon ska satsa på ett arbete inom resturang eller om hon ska gå tillbaka och skådespela. 
Att ens pappa är lärare på skolan man går på är inte alltid bra. En dag när Angelina skolkar från idrotten så springer hon rätt in i Lucas som direkt ger henne en utskällning och säger att om det händer igen så blir det konsekvenser. Det är första gången Lucas skäller ut någon av sina barn och han tycker inte alls att det känns särskilt angenämt. 
Samma eftermiddag tar han med sig hela familjen till vårfestivalen i stan. Det blir lite nostalgiskt för Lucas och Farrow eftersom det var på vårfestivalen de träffades för flera år sedan nu. Då arbetade Farrow på festivalen, kommer ni ihåg? 
Angelina passade på att kasta lite hästskor och äcklades lite av att äldre gubbar fann hennes mamma attraktiv. Det var ju bara hennes mamma liksom. Hon fattar ju inte att Farrow är en skönhet. 
Så utmanade Angelina sina yngre syskon i tårtätartävling. Willow, Angelina, Stefani och Theodore gjorde sig startklara. 
Theodore vann tävlingen och Angelina bara tittade på honom. Hur kunde HAN vinna över henne som var mycket äldre!? Samtidigt kände hon hur det vände sig i magen och hon fick springa iväg.. 
Mitt på festivalområdet drar hon en spya. Farrow blir omåttligt nöjd när hon lyckas få allt på film och skrattar högt åt sin äldsta dotter. 
Innan de beger sig hemåt så passar Farrow och Lucas på att testa sin kärlek, sist de gjorde det som unga fick de ju toppresultat. Denna gång går det betydligt sämre och de får inte alls särskilt bra resultat. Barnen har tärt på förhållandet och Farrows och Lucas medelålderskriser har inte hjälpt utan mer stjälpt. Något att jobba på helt enkelt. 
När de kommer hem så passar Lucas på att kolla om de fått någon post. Han hittar ett brev som skiljer sig från de andra och öppnar det. 
Efter att han läst brevet så kramar han om Farrow länge. Undra vad det kan ha stått i brevet? 
Publicerat 2015-02-10 15:46:00

Kommentarer

Anne den 2015-02-10 17:33:22

Ååååh sååå spännande! O.O

Anne den 2015-02-10 17:34:52

Tänk om hans föräldrar dött... eller om de måste sälja huset...? Hahah verkligen älskar denhär familjen x)

Anonym den 2015-02-10 19:07:13

Kärleksbrev ;-)

Lovisa den 2015-02-10 19:52:58

Redan på del 30!?!?! Wow, det har gått fort :)

Felicia den 2015-02-10 22:42:41

Kan du inte berätta i nästa inlägg vad det stod i brevet? Är jätte nyfiken förresten älskar din blogg! :)

Anonym den 2015-02-11 16:41:12

Tror oxå att Lucas mamma/pappa dött. Annars brukar de ju nog skicka kärleks brev på posten men jag TROR inte det...

Anonym den 2015-02-12 14:50:25

Hej Sara! Ville bara säga två saker. Din blogg är underbar och bäst, och skulle inte du kunna göra en guide på hur man laddar ner världar som Stoorybrook County och st.claire och evansdale och sånt? Jag har sökt överallt på hur man laddar ner världar men jag hittar det inte! Snälla skulle inte du kunna göra en guide? Stor kram och din blogg är super!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa