Simsdeluxe

08
Feb
2015

PGC Generation 4 - Del 29

Det börjar närma sig sommar vilket innebär en massa slutprov för Nathaniel så han får spendera mycket tid till att plugga både före och efter skolan. Han skulle ju mycket hellre vilja hänga med Connie som han är på G med. 
Så blir det ett bakslag och en helgmorgon är det frost ute. Det hindrar dock inte Nate, som älskar naturen, från att slänga sig ut i vattenleksaken de har på tomten. Nate längtar verkligen till sommaren och de poolpartyn han ser framför sig att han ska ha. 
Nu när trillingarna har blivit större så kan Farrow lämna huset utan barn vilket hon tycker är himla kul. Hon har bestämt sig för att hon ska börja odla lite på tomten och beger sig iväg till deras lokala butik för att köpa lite frön. 
Utanför butiken träffar hon på Emily och hon får med en gång dåligt samvete över att de inte har varit och hälsat på henne och Noah med barnen. 
Emily vet ju dock hur det är att leva i en stor familj, hon har ju fem syskon själv och har uppfostrat tre barn tillsammans med Noah så hon hälsar glatt på Farrow och frågar dem hur livet ser ut för dem. 
Farrow kommer på att hon har bilder av barnen i sin telefon och passar på att visa Emily hur stora dem blivit och så lovar hon att de ska komma över så fort de får en ledig stund så att de ska få umgås med sina farföräldrar. 
När hon kommer hem sen så har det blivit lite kyligt, än är det ju bara vår, men hon passar ändå på att plantera fröerna som hon köpt. 
Sedan är det dags för alla barn utom Nathaniel som får sköta det där själv, att läsa läxor. Farrow behöver inte hjälpa dem så mycket för de hjälper oftast varandra men hon sitter med så att de inte ska börja tjivas om småsaker. 
Samma kväll fyller Angelina år (hade missat hennes födelsedag, PINSAMT!) och hon växer upp till en smärre kopia av sin faster Luna. Hon fick egenskapen Problem att binda sig och är alltså numera tonåring med allt vad det innebär. 
Publicerat 2015-02-08 09:00:00

Kommentarer

Emilija och Emma den 2015-02-08 17:47:02

Får man se några närbilder på Angelina? :)
Grattis i efterskott också!
//Emilija

Lovisa den 2015-02-10 19:54:27

Vad fin hon blev! ;)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa