Simsdeluxe

06
Feb
2015

PGC Generation 4 - Del 28

Det händer inte ofta, men ibland när Lucas kommer hem från jobbet så är hela huset tyst. Då är Nathaniel, Angelina och Stefani i skolan och Farrow ute någonstans med Theodore, Feline och Willow. Då brukar han passa på att sätta sig och kolla på TV, helt ostört. 
Det har börjat bli vår ute och det gör att alla barnen spenderar mer tid utomhus. Stefani och Angelina går nästan i samma årskurs och brukar därför göra sina läxor tillsammans. De tycker båda att det är lite knepigt men det blir betydligt roligare när man är två. 
Sedan går de in och äter middag med sin pappa. Stefani och Angelina gör i princip allting tillsammans och eftersom de delar sovrum så är det väl en himla tur att de trivs så bra i varandras sällskap. 
Farrow är så lycklig över att de köpte sig ett hus med en ordentlig lekplats för den har varit så omtyckt av alla barnen, från när hon puttade Nate på gungan till nu när lilla Feline sitter på bigungan och vägrar gå av. Det är inte utan att hon blir lite nostalgisk när hon kollar på sin trotsande lilla dotter. 
Tid tillsammans är ingenting man har med sex barn i huset, det är något man tar sig. En kyss i badrummet till exempel. Lucas är nog nästan mer kär i Farrow nu än när de träffades. 
Dags för bal! Eftersom familjen bor granne med skolan så tyckte Lucas och Farrow att det var onödigt att hyra en limo så Nate får helt enkelt gå till balen. Han gillar ju att vara ute så det passade honom ganska bra. Han och Connie (som tjejen jag glömde bort namnet hette) delade sin första kyss på balen så han var hyfsat nöjd när han kom hem. 
Lagom till hans födelsedag så har Theodore lärt sig att gå! 
Som sagt så är det dags för trillingarna att bli barn och först ut att blåsa ut ljusen är Theodore som växer upp och får egenskapen Inget sinne för humor
Sedan var det vår arvinge, Felines, tur och hon växte upp och fick egenskapen Familjeinriktad vilket såklart går emot den obligatoriska "Gillar inte barn" så jag ska byta detta vid något tillfälle. Jag fick inte slumpa själv nämligen. 
Willow är yngst av trillingarna och växte också upp sist men även hon blev barn och fick egenskapen Djurälskare. Så, för tillfället består familjen av fyra stycken barn, en tonåring och två vuxna. 
 
Och här har vi dem allihop! Jag tänkte först att jag skulle skriva vem som är vem men sen kom jag på att det är roligare om jag får se om ni hängt med. Så, övre raden är ju självklar - Lucas, Farrow och Nathaniel. Men vem är vem, från vänster, sittande i soffan? Kommentera vad du tror! 
Publicerat 2015-02-06 14:49:00

Kommentarer

Amanda den 2015-02-06 16:06:29

Från vänster: Stefani, Feline, Willow, Theodore, Angelina

Clara den 2015-02-06 16:20:46

Stefani, Feline, Willow, Theodore, Angelina

Lovisa den 2015-02-06 16:38:29

Stefanie, Feline, Willow, Theodore, Angelina

Erika den 2015-02-06 16:53:22

Från vänster: Stefani, Feline, Willow, Theodore, Angelina. ^^

Louise den 2015-02-06 19:11:51

Jag tror som de tidigare haha; Stefani, Feline, Willow, Theodore, Angelina!

Kan du inte visa hela Spark's hus? Eller har du gjort det men jag missat det? Verkar så himla fint!

Kokoskakan02 den 2015-02-06 19:46:47

Precis som alla andra tror jag på; Stafanie, Feline, Willow, Theodor, Angelina.

Tycker också att det skulle vara kul att se Sparks hus. :)

G I N A ~ den 2015-02-07 11:55:54

hur fick du alla sitta i soffan och så samtidigt? :)

Svar: Med hjälp av poser! :)
simsdeluxe.se

Louiza Mathiassen den 2015-02-07 14:49:30

åååh vad fin blogg du har! :D

Svar: Tack!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa