Simsdeluxe

04
Feb
2015

PGC Generation 4 - Del 27

Angelina älskar att äta tårta och tycker det är perfekt att det så ofta är någon som fyller år så att hon får ta sig en tårtbit med jämna mellanrum. Annars så är Angie väldigt nöjd med livet, hon går i en bra klass och tycker att det är mysigt att komma hem till sin stora familj. Att hon måste dela rum är inte heller något som stör henne. Angelina och Stefani har kommit bra överens sen de var små. 
Farrow å andra sidan är olycklig. Hon känner sig stressad över livet och att hon redan är vuxen. Hon tycker inte att hon är där hon hade önskat i livet och planen för henne var ju att bli en framgångsrik skådespelerska, inte en sexbarnsmamma som går hemma hela dagarna. Hon ville ju från allra första början när Lucas pratade om det inte ha några barn alls och nu sitter hon i en villa i förorten med sex barn i olika åldrar och en make. Hon älskar visserligen både barnen och maken över allt men hon känner att hon har glömt bort sig själv. Hon vill arbeta, ha en karriär och kanske till och med gå ut och träffa lite folk utan barn och utan lekparker lite då och då.
Dagarna går åt till att se till så trillingarna har det bra och ibland så hinner hon inte ens klä sig innan det är dags att gå och lägga sig igen. 
Feline har lärt sig att både gå och prata och både Theodore och Willow är hack i häl. Här leker Theo och Feline tittut och de tycker att det är så roligt så de kiknar av skratt mellan varven. 
Det första Nathaniel gör när han kommer hem från skolan är att kolla om han fått några meddelanden. Därefter öppnar han en läsk han köpt i automaten på spelhallen. Den var dock lite omskakad och gör att Nate får en väldigt klibbig dusch.. 
Publicerat 2015-02-04 18:15:00

Kommentarer

Karin den 2015-02-04 19:22:12

Hur kan småbarnen leka tittut? Min Sims småbarn kan inte det :/

Svar: De kan leka tittut i lekhagen. :) Man sätter bara ner barnen låter man det ena barnet vara aktiv sim, klickar på det andra barnet och väljer "lek tittut" eller något liknande.
simsdeluxe.se

Violassims den 2015-02-04 19:48:39

Ååååh vad spänd jag är på att se trillingarna växa upp :D

Lilly den 2015-02-04 20:10:16

Ska bli spännande att se hur det går för farrow faktiskt... jag hoppas på en liten twist!

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa