Simsdeluxe

02
Feb
2015

PGC Generation 4 - Del 26

Efter att trillingarna blivit en del av familjen så blev det lite rörigt. Att gå på en familj på fem till en familj på åtta är en ganska stor omställning men nu har det gått en tid och familjen börjar vänja sig vid den nya konstellationen. Det finns dock alltid någonting att göra.
Farrow busar ofta med Willow som nog är den dotter av de fyra de fått som är allra mest lik henne själv till sättet och utseendet. Hon ser mycket av sig själv när hon kollar in i Willows stora fina ögon. 
Gåstolen har hjälpt alla tidigare barn att gå och så är planen även med trillingarna. Hittills så är det bara Feline som faktiskt börjat göra framsteg men både Lucas och Farrow är beslutsamma om att alla barnen ska kunna gå innan de blir barn. 
Hur mycket Farrow älskar sina barn så kan hon inte låta bli att längta till de blir stora och allt mosande av mat, byte av blöjor och lekande är över. Hon uppskattar verkligen att kunna föra samtal med sina stora barn och kan väl kanske inte riktigt uppskatta den korta tiden som de är små. 
Att vara äldsta syskonet i en skara på sex stycken är såklart roligt men också lite ansträngande och svårt att få vara själv. Nathaniel bestämmer sig därför för att ta sig ut och åker in till stan för att hänga lite. 
Där träffar han sin kompis (som jag tyvärr glömt namnet på) och börjar snacka med henne. De pratar om den knepige läraren i spanskan, det senaste provet i simologi och annat som klasskompisar pratar om. Nate är lite förtjust i den här tjejen och lagom till att han ska lägga in en stöt så går hon iväg. 
Nate har dock ett sista knep kvar. Han plockar fram sin telefon och visar henne ett klipp på sina småsyskon där dem är sådär söta som bara små barn kan vara och tjejen smälter såklart totalt. 
Publicerat 2015-02-02 12:06:00

Kommentarer

violassims den 2015-02-02 14:35:58

Åh Farrow har mina favoritbyxor i Sims 3 som pyjamasbyxor </3
Nate och .... sitter i ett träd ;)

kokoskakan02 den 2015-02-02 17:29:49

Jag älskar den här familjen!!

:) den 2015-02-02 17:33:52

Älskar din pgc! :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa