Simsdeluxe

07
Dec
2015

The Sims 4: Trevligt tillsammans - Windenburg

Världen som kommer med trevligt tillsammans heter Windenburg och innehåller en hel rad kafeér, barer, gym och också väldigt många townies. Det är få lediga hus när man flyttar in för att de ha fyllt staden med så många townies, vilket jag bara tycker är bra! Staden ska gå i ett europeiskt tema vilket kanske kan diskuteras, det är ju svårt att säga att något är "europeiskt" för arkitekturen eller landskapen ser ju inte speciellt lika ut om man jämför tex Grekland, Tyskland och Sverige. Men jag tycker iallafall att staden är jättefin, och det är nog ändå den stad jag "känt igen" mig i mest av alla de som släppts till The Sims. 
 
Staden innehåller tre stycken "specialtomter", en gammal ruin, ett stort slott och ett ställe som kallas för "klipporna" som har en klippliknande trampolin där ens simmar kan bara i vad som liknar en "naturlig pool". 
 
Här nedan har jag samlat en del bilder från världen. Hoppas ni ska uppskatta dem! 
 
Publicerat 2015-12-07 18:11:13

Kommentarer

Hannah den 2015-12-08 22:26:42

Jag är supertaggad på detta spelet, staden ser jättefin ut och jag vill bara ha det nuuu! Haha😂

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa