Simsdeluxe

11
Dec
2015

PGC Generation 5 - Del 28

Detta är sista delen på Generation 5! Från och med nästa del så är det Generation 6 som gäller och vi har med andra ord kommit mer än halvvägs. 
Det är ett stort kalas på gång! Tvillingarna fyller år och ska bli vuxna och Tom ska redan bli tonåring! Tiden har gått jättefort verkligen men tvillingarna känner sig båda klara med livet som tonåringar och ser fram emot att bli vuxna och börja arbeta. 
På den här festen har Willow kommit också vilket såklart gör Feline riktigt riktigt glad! Som ni kanske vet så har Willow haft lite problem men sedan några år tillbaka äter hon bra mediciner och det går bra både med hennes pojkvän Franz och hennes jobb som lärarvikarie. 
Feline och India har dukat upp med tårtor för alla tre utomhus och den första att blåsa ut sitt ljus är Farrow. Hon växer upp och får egenskapen Gillar inte barn, egenskapen hon måste ha som arvvinge. Hon fick den livslånga önskan att bli "Jockey" vilket innebär att hon vill bemästra ridfärdigheten och tjäna 40 000 simdaler på sina hästar. 
Efter henne är det Toms tur och han växer upp och får en lite rockigare stil än innan (han fick en lättare makeover efter att bilden togs) och fick egenskapen Ambitiös.
Sist men inte minst var det Rubys tur och hon växte upp och fick egenskapen Snobb och hennes livslånga önskan är att bli en kirurg. 
När festen är över kramar India om Feline och de inser båda två att nu är det över. Visserligen är Tom fortfarande tonåring men nu är de "klara" men barnuppfostran, tidiga mornar, vaknätter och allt som hör det till. De är lättade och känner sig lyckliga att de har tagit sig igenom det. 
Publicerat 2015-12-11 12:00:00

Kommentarer

Becca den 2015-12-11 19:53:01

Var det svårt att välja vilken tonåring som skulle bli arvinge? :)
För båda hade väl rätt anlag?

Btw, älskar Sparks bästa ever! Varje nytt inlägg gör mig så glad :)

Svar: Nej, de har olika ögonfärg. Ruby har klarblå ögon och Farrow lila, så det var inget val. :-) Hade de haft samma anlag hade nog Ruby varit arvinge. :)
simsdeluxe.se

Elsa den 2015-12-12 16:27:55

Den här generationen gick så fort känns det som...
Längtar redan till att se hur det går för Farrow!

Svar: Ja, den gick väldigt fort men vi fick 28 avsnitt med Feline så det är ändå ganska många. Tror att det känns så också för att det blev så extremt långt med Lucas. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa