Simsdeluxe

09
Dec
2015

PGC Generation 5 - Del 27

Ruby har lite dåligt samvete över den stora festen hon anordnade kvällen innan och tar en dag för hushållssysslor innan hennes föräldrar kommer hem. Hon börjar med att tvätta all tvätt som ligger i huset, det tar hela förmiddagen. Dessvärre har familjens TV gått sönder också och hur gärna Ruby än vill så kan hon inte laga det. Hon måste komma på en bra förklaring att säga till India när hon och Feline kommer hem. 
Farrow då? Ja, hon spenderar som vanligt tid med Venus. Idag fokuserar hon på att rykta och göra henne fin och inte på ridningen. 
Mot kvällningen kommer en kille som heter Levar över för att träffa Ruby. De har träffats en del i skolan och så och har väl varit mer eller mindre "På G" i månader. 
Den här kvällen så tar dem det dock lite längre och nu är de tillsammans och Ruby har officellt sin första pojkvän. 
Tom tycker att det är perfekt när han föräldrar inte är hemma för då bjuder hans systrar på pizza och så får han göra lite vad han vill. 
Hur skönt det än har varit att ha lite föräldrafritt så är alla tre barnen mycket glada att föräldrarnas semester är slut och att de äntligen är hemma igen. 
Mot kvällningen så är det avslutningsceremoni för Ruby och Farrow på deras skola. De fyller alldeles snart år och ska avsluta sina aktiviteter efter skolan med en ceremoni. 
India har tyvärr inte möjlighet att gå på ceremonin då hon har jour på jobbet. Istället för hon stanna hemma och laga teven, som hon tror gått sönder "av sig själv" och inte på en tonårsfest anordnad av Ruby. 
Publicerat 2015-12-09 12:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa