Simsdeluxe

03
Dec
2015

PGC Generation 5 - Del 24

Feline älskar verkligen sin son men hon måste erkänna att hon ser fram emot hans födelsedag och att kapitlet med tidiga mornar, skrikande barn, blöjor och kladd vid maten är över. 
De senaste veckorna har de verkligen kämpat för att Tom ska lära sig att prata och det har gått fruktansvärt trögt. Men så, en dag, så lossnade det och nu får man nästan kämpa med att få honom att sluta prata istället!
Feline har blivit lite nojig över sin ålder också. Hon undrar lite var åren tog vägen. Hon minns sin uppväxt i det stora vita huset med alla syskonen, universitetet, hennes förhållande med Leila, åren som ensamstående tvillingmamma och nu bor hon helt plötsligt i utkanten av stan med tre barn, häst och fru. Hon älskar sitt liv men kan ibland känna att tiden rinner ifrån henne och att det finns så mycket mer hon vill hinna med. 
Det är Toms födelsedag! Eftersom Tom var ett småbarn när han kom till familjen så har de aldrig fått möjligheten att fira hans tidigare födelsedagar och därför valde dem att ha ett litet kalas, bara den närmaste familjen. 
Tom växer upp till ett barn och fick egenskapen Älskar Naturen
Samtidigt var det också Indias födelsedag! Hon är numera en vuxen med allt vad det innebär. Hon var dock så nöjd med sitt liv såhär långt att hon inte fick någon medelålderskris. 
Eftersom Farrow älskar böcker så valde hon att läsa en av sina favoriter från när hon var barn för Tom när han skulle sova. Den där stunden bara hon och Tom kommer hon ta med sig länge för den värmen och kärleken hon kände från sin lillebror gjorde henne varm i hela hjärtat. 
Dags för Toms första skoldag! Han är jättenervös och får inte ner en endaste liten bit av frukostvåfflorna. 
När när Feline helt plötsligt har massor av extra tid på dagarna så passar hon på att ge lite av den till Venus som kanske har glömts bort lite under den tiden de hade ett nytt småbarn i familjen. 
Sedan känner hon sig inspirerad och går in och målar sitt allra första mästerverk. 
Publicerat 2015-12-03 10:30:00

Kommentarer

Anonym den 2015-12-03 17:24:48

WCIF Indias tröja? Älskar verkligen sparks, jättekul att läsa om dem (:

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa