Simsdeluxe

01
Dec
2015

PGC Generation 5 - Del 23

Det är snart dags för India att återgå till sitt arbete på militärbasen, föräldraledigheten börjar gå mot sitt slut och Tom ska fram tills han börjar skolan vara hemma med Feline om dagarna. Eftersom Feline är egen företagare så passar det väldigt bra för alla att ha Tom hemma med henne om dagarna. Hon hinner ändå arbeta när Tom sover och äter. India passar därför på att umgås så mycket som möjligt med sin son den här sista tiden innan vardagen knackar på dörren. 
Farrow har träffat på sin kusin Jaxon på biblioteket, de har inte alls samma intressen är Jaxon är dessutom ganska så många år äldre än Farrow så de har inte så mycket att prata om. Ruby är lite mer vuxen och framåt av sig och hon kommer bättre överens med alla tvillingarnas kusiner medan Farrow är lite mer introvert av sig. 
Ruby hänger mycket ihop med sin kusin Herbert (Stefanis äldsta son) och ofta går det till ett ställe i stan där man kan hänga, dricka kaffe och spela videospel. Ruby och Herbert har kommit att bli mycket nära vänner och umgås både i och utanför skolan. 
Så är vardagen här och India har börjat jobba igen. Hon jobbar långa dagar så Feline får ta hand om det mesta hemma själv. Inte så att hon klagar, hon är så glad över att få umgås med Tom och hon gillar mornarna allra bäst, när de går upp, lagar frukost och bara tar det lungt. 
Framåt förmiddagen försöker hon ta med Tom ut på en promenad. Ibland går de till parken, ibland tar de bara en promenad runt kvarteret och ibland så går de till affären eller biblioteket. Feline vill gärna vara hemma när Farrow och Ruby kommer hem från skolan på dagarna så att hon kan prata med dem om deras dagar och finnas till hands om de behöver hjälp med läxorna så därför tar hon promenaden på förmiddagen. 
Just denna dag är speciell! Det är baldag! Ingen av tjejerna har någon dejt, de har faktiskt inte brytt sig om det där så mycket. Som vanligt satte de sig med läxorna när de kom hem från skolan och därefter var det bara att hoppa i klänningarna och smeta på lite läppstift och bege sig mot balen. 
Och iväg de for! På balen hände faktiskt inte så jättemycket. De dansade och hade kul med sina kompisar och deras kusin Zoe blev utsedd till baldrottning! Passade med tanke på att hon snart ska bli ungdom. 
På kvällen när India kom hem från jobbet så omfamnade Feline henne och berättade om dagen. Det har varit en krokig väg fram till där de är idag men det har verkligen varit så värt det för de trivs så bra med varandra och sin lilla familj. 
Publicerat 2015-12-01 10:00:00

Kommentarer

Matilda den 2015-12-01 16:16:05

Vart har du fått tag på Farrows och Rubys balklänningar? :)

SimZims den 2015-12-01 19:11:18

vill bara uppmärksamma dig om att jag tror du skrivit Stefani istället för Feline där du skriver om att India jobbar mycket, ungefär i mitten av inlägget ;)

Svar: Tack! Det är många namn att hålla reda på. ;)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa