Simsdeluxe

03
Aug
2015

PGC Generation 5 - Del 9

När vi avslutade sist så hade ju tjuvlarmet precis gått. Theodore, som sover närmast hallen sprang ut i hallen och hamnade öga mot öga med tjuven. Han lyckades dock hålla fast henne tills polisen kom och kunde ta med henne till stationen. Hon hann inte stjäla någonting. 
Feline satsar så mycket hon bara kan på sin målning. Hon vill verkligen få bra betyg i skolan och eftersom det gick så dåligt för henne i grundskolan så känner hon att hon har sin chans här. 
När hon inte är på föreläsningar eller hemma och målar så är hon ofta ute och demonstrerar mot olika saker. Hon har hört att man kan få speciella jobberbjudanden om man ökar sitt rebelliska rykte. Egentligen så är hon inte så rebellisk men hon gör sitt bästa.. 
Det är kallt nu och för att värma sig tar Feline gärna ett kopp te eller någon annan dryck på något av de caféer som finns runt om i universitetsvärlden. 
.. sedan pluggas det lite till. Det händer inte så mycket just nu i Theodore och Felines liv. De är inne på sin sista termin och mycket handlar om att plugga. De vill få bra betyg så att de kan påbörja sina liv med bra arbeten sedan när de kommer tillbaka hem igen. 
Självklart så har Feline tid för Leila då och då. Både Leila och Feline pluggar sista terminen så är det någon som har förståelse för att plugget går före så är det Leila. Ibland tar de en paus från studierna dock och hittar på något tillsammans. 
Just denna kväll har de gått till sportbaren för att bowla och umgås lite. Det visar sig dock att Feline är riktigt kass på att bowla. Leila är betydligt bättre och skrattar lite åt Feline när hon för femte gången i rad kör klotet rätt i rännan. 
Leila vann överlägset och Feline gav henne en kyss i vinstpresent. Hon är så vansinnigt förälskad i Leila att hon ibland inte riktigt vet hur hon ska hantera sina känslor. 
De avslutar kvällen med att plugga lite tillsammans.. 
Ännu mer föreläsningar. Terminen börjar närma sig slutet och Feline är ordentligt less på att plugga nu. Hon vill bara ta examen, åka hem och börja leva. Flytta ut och börja ett liv tillsammans med Leila. 
Något som Feline vill bli bättre på är att måla graffitikonst. Hon har börjat tagga lite och frågade India om hon fick göra en tag på deras hus. Det fick hon och India tyckte faktiskt att det blev ganska najs när det blev klart. 
Theodore nämns inte så mycket längre men det beror mest på att han plugga _hela_ tiden. Han gör ingenting annat. 
Veckan för sluttentan är här! Bara några få föreläsningar kvar innan det är tentaskrivning. Feline känner sig ganska så i fas och kopplar av med lite tv-spel.. 
.. Theodore däremot, han pluggar som vanligt. 
Publicerat 2015-08-03 10:42:00

Kommentarer

Louise den 2015-08-03 18:06:04

Älskar Felines ansiktsuttryck när hon bowlar, lika dålig som jag (:

Svar: haha, ja hon är bra på mycket men bowling är verkligen inte en av de sakerna. :)
simsdeluxe.se

Felicia den 2015-08-04 15:14:10

Vad har hänt med din frågelåda? Jag kan inte gå in på den.:(

Svar: Jag vet inte, ska kolla på det när jag får tid. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa