Simsdeluxe

12
Aug
2015

PGC Generation 5 - Del 14

Samma natt som Feline är hemma hos sina föräldrar och sörjer Farrow så bryter sig en inbrottstjuv in hemma hos Feline och härjar fritt. Lagom till Feline upptäcker det och ringer polisen så hinner tjuven smita iväg. 
Polisen beklagar att de inte fick tag på tjuven och lovar att de ska hålla utkik under natten. 
Feline är deprimerad. Hon är så ledsen. Ingenting i hennes liv går som hon vill just nu och till råga på allt har hon fått veta att Michael, som är pappa till hennes bebis, väntar barn tillsammans med sin FLICKVÄN. De har dessutom tagit Yoshi ifrån henne då någon granne anmält henne för vanvård, vilket såklart inte stämde. Hon bestämmer sig för att flytta in till stan och får tag i en lägenhet ganska snart. 
Livet i lägenheten är ganska ensamt. Hennes kompisar från grundskolan har flyttat ifrån stan och hennes flickvän avskyr henne. De har dock inte gjort slut formellt ännu. Hon spenderar tiden med att göra det man måste och måla. Hon måste ju tjäna pengar. 
En dag kommer Leila över. Hon har fått veta att Feline flyttat in till stan och hon kommer över för att höra hur det är med henne. Feline förklarar att det inte alls är särskilt bra och att hon saknar Leila. Leila berättar då att hon inte kan förlåta Felines otrohet och därför måste göra slut. Feline orkar inte med mer jobbiga saker i hennes liv och ber bara Leila att gå. Hon klarar inte av att ha henne där. 
 
Så, en natt börjar värkarna. Feline önskar verkligen att hon hade haft någon att dela detta med men hon är själv och måste försöka ta sig till sjukhuset på egen hand. 
Hon hinner dock bara ner i lobbyn innan hon inser att hon kommer få föda sitt barn på egen hand. Det visar sig dock vara tvillingar!! Feline, som egentligen inte tycker om barn, blir så rörd av att se sina små för första gången. Flerbördsfödslar finns ju i familjen, Feline är ju själv en trilling så. Hon föder två flickor och hon väljer att döpa den ena efter sin älskade mamma Farrow och den andra döper hon till Ruby. Farrow föds med egenskaperna KlumpigÄlskar värmen och Ruby föds med egenskaperna Virtuos & Modig
Feline trivs med livet efter tvillingarnas födsel. Det känns som att allt det olyckliga som hänt på senaste tiden enbart var för att förbereda henne på det nya livet. Tvillingarna är väldigt olika. Ruby (på bilden) är lugn och ganska nöjd med tillvaron. Hon skriker endast om hon verkligen behöver. Farrow är lite mer uppmärksamhetskrävande och vill gärna bli hållen. Feline älskar sina flickor högt. Det är de tre mot världen nu. 
Även inspirationen för målningen har kommit tillbaka och hon målar tavlor på löpande band som hon sedan säljer vidare. Hon har avancerat och är nu på nivå fyra inom målarkarriären. Hon är dock sugen på att försöka skriva en bok också. Hon skrev en som barn men nu är det längesen hon skrev någonting.  
Tiden går fort och snart har tvillingarna växt upp till småbarn. De är väldigt lika varandra och det visar sig att de har båda rosa hår. Ruby har dock ärvt sin pappas blåa ögonfärg medan Farrow har ärvt Felines ögonfärg. Det betyder att Farrow är arvvinge för generation 6 och den som ska föra generna vidare. 
Publicerat 2015-08-12 12:00:00

Kommentarer

Josefine Sandqvist den 2015-08-12 15:21:47

Vad är det för mod som gör att bebisarna inte ser ut som burritos? Eller blir det så i och med något expansionpack som jag kanske inte har?

Svar: http://simsdeluxe.se/2013/september/ladda-nerwcif-4-klader-till-bebisar.html
simsdeluxe.se

Lillasimsälskaren den 2015-08-12 16:12:11

OMG!!! Vad kul med en arvinge. Får alltid den där klumpen i halsen av nervositet när man kommer till delar där du berättar om barn blivit arvinge, haha.

Lovisa den 2015-08-12 16:54:19

Redan en arvinge?! ❤️ Det gick fort...

Karin den 2015-08-12 17:15:42

Vilken tur att du fick en arvvinge så fort men lite synd för det hade varit intressant att se vad du hade planerat för Feline då.

Anne den 2015-08-13 09:23:46

Man anade nästan att barnet/barnen skulle vara arvinge! Så himla kul att Feline åtminstone kände sig gladare efter tjejerna. Men grymt synd att Leila inte förlät henne... Tycker så synd om båda!

Nora den 2015-08-15 21:36:02

Go Farrow!!

Becca den 2015-08-16 16:54:31

Kan du visa hur du inrett Felines nya lägenhet? :)

Svar: De har tyvärr redan flyttat därifrån, ska se om jag tog några bilder på den. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa