Simsdeluxe

10
Aug
2015

PGC Generation 5 - Del 13

Farrow har, flera veckor efter att Leila vände i dörren, fortfarande inte hört ett ljud ifrån Leila. Hon spenderar sina dagar med att måla och det är väl egentligen det enda som går bra för henne just nu. 
Hon bjuder över sin mamma för att umgås lite och berätta om graviditeten. Eftersom Farrow redan har några barnbarn och vet vilken glädje det är så bryr hon sig inte om hur Feline blivit gravid utan blir bara riktigt glad för hennes skull. 
De går sedan inomhus och umgås i flera timmar innan Farrow måste gå hemåt igen. Feline följer henne ut. 
.. då händer det som inte får hända! Farrows dagar på jorden är räknade och hon dör helt enkelt. Mitt framför ögonen på Feline. 
 
Feline blir helt förskräckt, hennes älskade lilla mamma! Hon ber till liemannen att få behålla sin mamma, hon behöver henne verkligen!! Men liemannen är hård, Farrow har levt sin tid och det är nu dags att vandra vidare. 
Några minuter senare är det över och kvar står Feline ensam kvar. Hon är otröstelig. Hon bestämmer sig för att springa över till grannhuset. 
Där möter hon Theodore i dörren som hon berättar för. Sedan faller de båda ut i gråt i varandras famnar. 
Något senare kommer även Angelina och Lars hem, de har precis fått sitt andra barn. En liten pojke. Snacka om livets kretslopp. 
 
Jag blev verkligen jätteledsen när Farrow gick bort. Hon har varit en fantastisk sim att spela med och hon var en fantastisk mamma och fru. Gjorde ett litet kollage till minne av henne. 
Farrow <3
Publicerat 2015-08-10 09:56:00

Kommentarer

SimZims den 2015-08-10 10:29:06

Tror det ska vara Feline i första meningen. Du har skrivit Farrow ;)

LIlla sims älskaren den 2015-08-10 11:07:47

Farow har varit en fantastisk sim att följa, men allas dagar slutar någonstans och nu var det hennes tur. Kommer sakna henne mycket men nu ser jag fram imot Felines liv :)

Jojo den 2015-08-10 11:39:02

Jag kommer ihåg när Lucas var en liten knatte på familjefotot! Det var väl inte så länge sedan? Eller det kanske det var..

violassims den 2015-08-10 15:08:53

Men åh Farrow :'(
Stackars Feline! Hoppas hon döper barnet efter Farrow på något sätt :)

(: den 2015-08-10 15:27:04

Farrow har varit en av mina favoritsimmar D: så synd :(

Lovisa den 2015-08-10 16:05:09

Men nej! Nu är jag också ledsen... Och stackars Feline :(

Linnea den 2015-08-10 22:42:50

Hej! Ja nu är det så att jag är i behov av hjälp med mitt spel. Det har riktigt trasslat ihop sig, känns det som. Har sökt runt efter hjälp och prövat olika lösningar men eftersom nästan alla inlägg på forum o.s.v. var stengamla skulle det kännas skönt med lite hjälp från en erfaren simsspelare som du om precis mitt problem! För ett tag sedan råkade jag ut för FELKOD 16. Nummer 14 är en gammal ovälkommen vän som jag helt enkelt accepterat men denna var någonting nytt! Sur blev jag efter att ha prövat SPARA och SPARA SOM... utan resultat flera gånger om. I och med sökning till lösning på FELKOD 16 snubblade jag även över någon som sa att man aldrig skall ta SPARA OCH AVSLUTA utan alltid först SPARA och sedan, utan destomer, AVSLUTA. Stämmer det? Nåja, det blev nog som det blev med det men nästa gång rullade allting på ända tills jag skulle spara sista gången och stänga av. Jag sparade nusomdå under spelets gång och då funkade det bra, men nu fortsatte det spara i all evinnerlig tid så jag gav helt enkelt upp. Det har hänt sig att det sparat länge och inte nått något slut förut, så när jag spelade tre dagar senare blev jag hemskt irriterad på mitt spel. För det fortsatte bara spara. Och liksom tidigare gång, hade jag fått sparat innan.


Hade byggt ett hus i en stad och kopierat det, sedan öppnat en ny sparfil och tagit fram det igen och flyttat in en familj. När jag gjort "flyttjobbet" har allt sparats men så fort jag var i spelläget och skulle göra klart trädgård å liknande (det var nämligen halvfärdigt), gjort det och skulle spara bråkade det. Idag prövade jag igen och allt upprepades. Försökte en gång till nu på kvällen och då hände samma sak.
Jag gjorde om nästan allt jag gjort de två gångerna förut bara att inte fullt lika mycket + jag sparade i ÄNDRA STAD-läge istället.

Sökte galet och uppgivet runt, tittade bl.a. på dessa videor~
https://m.youtube.com/watch?v=TpcO_dSmUTE

https://m.youtube.com/watch?v=3c5vNi3rg_I

Efter att ha tittat på den första började jag misstänka något fel med .bad och allt det. Och jajamän, i mappen är det FULLT av backups, badfiler och andra gamla spar. Som hastigast hittade jag en döpt Shang Simla, från tiden med WA. Det raderade jag helt enkelt, det vara bara en fil plus att jag inte kunde se att jag skulle komma och ha nån användning för den. Men är det verkligen det som hindrar? Har inte prövat någon annan sparfil än denna sedan det började bråka.

INFO: Har CC i spelet men ej mods. 3 PP och 7 EP. Spelar på en stationär men inte direkt en splitterny...


Så sammanfattningsvis är detta saker som är oklara för mig.
1. Skall jag SPARA, efteråt trycka AVSLUTA och välja NEJ, STÄNG AV eller SPARA OCH STÄNG AV. Hjälper det? Skillnad? Hur gör du?
2. För mig funkade det inte att välja SPARA SOM... vid FELKOD 16. Inte heller spara i olika lägen. Sedan kom det ett meddelande om jag ville skriva över något och jag bara nej och stängde utan spara av det. Så hur skall jag gå tillväga om det dyker upp igen?
3. Skall jag radera ALLT i DCbackup förutom den sista...? Allt mitt CC är hemskt nog från förfärliga Exchange! Hittade en sida i förbifarten - http://findingbadccsims3.blogspot.co.uk/2012/06/how-to-fix-baby-glitches-in-sims-3.html?m=1
- och efter att ha läst där raderade jag de föremål som fanns på bild, men inget mer.
4. Kommer inte in bland sparade simmar och djur. Det kraschar innan hälften av simmarna hunnit ladda.
5. Mina djurs päls är genomskinlig. Har alltid varit så och misstänker problem med grafikkortet.
6. Vad skall jag egentligen göra med alla .bad filer, gamla som nya?
7. Hur fixar jag min älskade familj med huset som alltid lämnar halvfärdigt eftersom det sparar f.o.r.e.v.e.r?! Är det .bad som är problemet eller något heelt annat?
8. Mina simmars bröst blir oberoende av tröja ibland missformade i spelläget. Dåligt CC?

Vimsiga och tossiga jag har väl gjort detta oförståeligt och knepigt. Men om du skulle ge mig råd skulle det betyda guld. Vet inte riktigt vad jag ska tro på här... Tänkte att du fick ju fixat din Spark-sparfil så kanske du ha

Linnea den 2015-08-10 22:45:22

... Tänkte att du fick ju fixat din Spark-sparfil så kanske du har några tips och svar. Evigt tacksam!

//Linnea, som älskar allt du gör <3 Och saknar redan Farrow.

Postar detta såklart i frågelådan med, fast jag tänkte att någon annan hjälpsam simmer kanske skulle veta litegrann om detta så hoppas det är ok att jag frågar här med :/ Känns nu som om jag bara är till problem...

Karin den 2015-08-11 16:55:31

Usch, det är så tråkigt när ens favoritsimmar dör :( Vilket fint kollage du gjort om henne!

Anonym den 2015-08-16 19:18:05

Neej såå synd att Farrow dog! ;( Hoppas det löser sig för Feline..

En annan sak;
Var hittade du trappan som Feline har? Den är med på bild bland de sista bilderna.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa