Simsdeluxe

09
Aug
2015

PGC Generation 5 - Del 12

Morgonen efter börjar Feline känna sig som sig själv igen och hon tänker att hon kanske kan låta bli att berätta om det här för Leila. Det man inte vet mår man inte dåligt av.. 
Hon bestämmer sig för att springa över till sina föräldrar och umgås med dem. Det får henne alltid att må bättre och känna sig trygg. 
Det visar sig dock att det bara är Lars hemma och Feline och han kommer ju inte så bra överens sen tidigare. Han säger dock att hon kan stanna här om hon vill. 
Hon tittar lite tv och pratar med Leila som nu är klar med studierna och påväg hemåt hon också! Feline får lite ont i magen. 
.. visar sig dock att illamåendet och den dåliga magen ska vara på riktigt. Feline behöver egentligen inte göra någonting. Hon vet redan vad detta beror på och inser att hon aldrig kommer kunna undanhålla det för Leila. 
Hon myser lite med sin systerdotter Zoe i väntan på att mamma Farrow ska komma hem. 
.. så äntligen kommer hon hem! Feline ger henne en stor kram och de pratas vid länge. Feline nämner dock ingenting av vad som hänt nyligen. 
När hon kommer hem leker hon med Yoshi (han flyttade med Feline) lite för att undanhålla sina tankar. Hon får senare ett sms om att Leila fått förhinder och måste åka förbi sina föräldrar så hon kommer först om någon vecka. 
Livet går i sitt lugna mak hemma hos Feline. Hon målar mest tavlor för att ha råd med att leva helt enkelt. Hon vet att hon är gravid, även fast hon inte gjort några test. Hon bara vet det. Hon tänker dock att hon ska göra ett test för att vara på säkra sidan. 
Väntan på att testet ska visa något känns som timmar även fast det egentligen handlar om minutrar. 
Så, får hon det svart på vitt. Hon är gravid. Hennes dumma snedsteg har resulterat i en graviditet. Hon blir galen på sig själv. Dessutom så vet hon ju att det redan syns lite. Hur ska hon berätta för Leila som kommer imorgon? 
När Leila kommer så ser hon direkt på Feline att hon är gravid och man behöver ju inte vara någon hjärnkirurg för att förstå att Leila inte är den andre föräldern. Leila blir arg, besviken och ledsen. Hon vänder i dörren och går. 
Publicerat 2015-08-09 09:41:00

Kommentarer

Felicia den 2015-08-09 13:32:49

Tror du menar Feline på slutet.;)

Sanna den 2015-08-09 13:45:14

Heej! Jag förstår om du inte har tid/orken men kan du inte tipsa om lite snygga kläder till toddlers och barn?? (gärna sims3pack då jag inte förstår package...) hade varit asbra och roligt då det inte är så stort utbud av det :(

Becca den 2015-08-09 21:04:23

Den enda nackdelen med PGC är att så fort det kommer ut en ny del, läser jag klart den för snabbt och vill ha mer!

Din PGC är bäst :D

Svar: Tack vännen!
simsdeluxe.se

amanda den 2015-08-10 11:32:34

hur kan du ha toddlers på sins 4?

Svar: Det har jag inte. Det här är The Sims 3.
simsdeluxe.se

^^ den 2015-08-10 12:34:46

Haha, det var väll Felin som var gravid och inte Farrow :")

violassims den 2015-08-10 15:06:18

Men aaaaah, de passar ju så bra! Hoppas att Leila lugnar ner sig och kan prata med Feline :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa