Simsdeluxe

05
Aug
2015

PGC Generation 5 - Del 10

Feline har verkligen fått smak för det här med graffitimålning och man ser henne ofta med en sprayburk i handen. 
Sista föreläsningen inför sluttentan! Feline är jätteglad att det snart är över men känner sig nöjd med sin tid på universitetet och har faktiskt tyckt att det varit riktigt roligt. 
Så var tentan skriven och Feline känner sig riktigt nöjd! Nu är det bara att vänta på resultatet, gå på ceremonin och sedan åka hem. 
På kvällen möts Leila och Feline upp för att umgås lite. Leila har några kurser kvar och kommer stanna kvar på universitetet lite längre. 
De sätter sig ute och kollar på stjärnorna och Feline kan inte låta bli att tänka på att detta antagligen är sista gången på ganska lång tid som hon och Feline kan sitta såhär. 
Resultatet är här! Theodore kollar tveksamt på sitt betyg men ser sen att han gått ut kursen Medicin & Vetenskap med MVG! 
Även Feline har klarat sig riktigt bra och får även hon MVG! Det är första gången i sitt liv hon får så bra betyg och hon kan inte vänta tills hon kommer hem och får visa pappa Lucas betygsdokumentet. 
Tyvärr kunde varken Farrow, Lucas eller någon av syskona komma på ceremonin men Feline är glad för det. 
... så avslutas deras universitetsäventyr och ett nytt kapitel väntar. 
Publicerat 2015-08-05 09:11:00

Kommentarer

Karin den 2015-08-05 17:09:53

Varför kunde inte syskonen komma på cermonin? Vad händer där inne?

Svar: Att de inte kunde komma var mer någon som jag skrev för att historien skulle bli bättre. Jag vet inte vad som händer. Simmen försvinner in och kommer sen ut en stund senare med sitt betyg.
simsdeluxe.se

LIlla sims älskaren den 2015-08-06 17:56:29

Åh är så spänd på resten av delarna! Är verkligen galen i din PGC!! Sluta aldrig med det du gör! Kika gärna in min simsblogg också.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa