Simsdeluxe

20
Apr
2015

PGC Generation 4 - Del 42

Farrow spenderar som vanligt mycket tid vid spisen. Nu när hon är gammal så vaknar hon ofta väldigt tidigt på morgonen (typ vid 3) och då brukar hon gå upp och laga mat som hon sen ställer i kylen så det ska finnas när barnen kommer hem från skolan och är hungriga. 
Kärleken mellan Lucas och Farrow är minst lika stor som när de först träffades och varje morgon innan Lucas går till jobbet så ger han Farrow en ordentlig kyss. 
På dagarna gör Farrow en del ströjobb på filmstudion. Hon får några kronor för arbetet men främst tycker hon det är skönt att komma bort hemifrån och få träffa lite annat folk. 
Det är dags för bal och Theo har bjudit en tjej som heter Ruth som han gillar väldigt mycket och Angelina har bjudit en avlägsen släkting som heter Malte. (Är typ omöjligt att hitta en sim i staden som inte är en avlägsen släkting)
Så var det dags för bal och här är hela gruppen innan de begav sig till skolan med sina dejter. Det var bara Angelina och Theo som hade dejter men alla hade det trevligt. 
På bilden: Angelina, Feline, Theodore, Willow och Stefani. 
Och några närbilder. Visst är de fina? 
Så begav de sig och de hade alla en riktigt rolig kväll. Angelina fick sin första kyss, Willow blev balens drottning, Theodore blev balens kung, Stefani och Feline blev visserligen båda dissade när de bjöd upp till dans men hade båda en trevlig kväll. 
Nathaniel och Connie bor ju båda hemma hos Farrow och Lucas i jakt på någonting eget och de är så lyckliga tillsammans. 
Och ja, ni ser rätt! Snart uttökas familjen med ännu en liten en. Nate och Connie ska bli föräldrar och de är så förväntansfulla. Båda vill starta familj tidigt och det är ju precis vad de gör nu. Connie är sekreterare på dagarna och Nathaniel jobbar på sjukhuset. 
Direkt efter balen så var det dags för Angelina att bli ungdom! Hon åldrades upp och fick egenskapen Tungsovare. Jag valde också att ge henne en ny frisyr. 
Eftersom Nate tidigare delat rum med Theo så valde jag att göra om lite i huset eftersom Connie bor där nu också. Därför gjorde jag om Angelinas rum så att Connie, Nathan och bebisen kunde få det och sedan gjorde jag om ett badrum till Angelinas rum. Tanken är ju ändå att alla barnen ska flytta ut så småningom men än så länge vill jag ha dem kvar. 
 
Publicerat 2015-04-20 19:00:00

Kommentarer

Lilly den 2015-04-20 21:26:07

Wow vad fint det är i huset!

violassims den 2015-04-27 20:40:56

Åh vad fina de var inför balen! Angelica och Willow såg ju ut som tvillingar!!!

Anne den 2015-04-27 21:33:37

Alltsåå vad fint hus! Och syskonen är helt underbara.

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa