Simsdeluxe

15
Apr
2015

PGC Generation 4 - Del 40

Kan ni fatta att det är del 40!? Generationi 4 är har blivit så himla mycket längre än alla andra generationer. De brukar vanligtvis vara cirka 20 delar men denna är dubbel så lång. Jag hoppas att ni tycker det är okej att jag skrivit så mycket om den här generationen istället för att bara stressa igenom det. Jag har redan en plan för hur livet ska bli för Feline!
Några dagar efter Nathaniels student så har han bestämt dejt med sin flickvän Connie på Fun-o-Rama (kommer ni ihåg när Lucas och Farrow hade en dejt där?). Det är nämligen Connies födelsedag och Nate har verkligen längtat efter den här dagen när även hon ska bli ungdom. 
Framme så möts de upp och strax nog är det dags för henne att lämna tonårslivet bakom sig. Eftersom Nates familj är ganska känd så flockas människor runt honom och Connie men just vid ett sånt här tillfälle tycker Nate att det är ganska okej ändå. 
Så är även Connie en ungdom och Nate kan äntligen ge henne den där kyssen han har väntat på! Han är verkligen superkär i sin tjej och vill leva resten av livet med henne. Han förstår att många tvivlar på honom eftersom Connie är hans gymnasiekärlek men Nate är tvärsäker på att Connie är tjejen för honom. 
De bestämmer sig för att bowla lite och Nate är verkligen urusel på det. Han klot hamnar konstant i rännan och han tappar tålamodet ganska fort. Connie lyckas, helt utan att hon vet hur, få en strike och blir precis så förvånad som vi kan se på bilden ovan. 
Nathaniel tycker att bowling var jättetråkigt och tycker att de kan göra något annat tillsammans istället.. 
.. som att dansa tillsammans till exempel. 
Mitt i dansen så stannar Nate upp ett tag och ber Connie vänta ett tag.. 
.. sedan går han ner på knä och plockar efter någonting i byxfickan. Connie kollar nyfiken efter vad han plockade upp. Hon anar verkligen ingenting om vad som ska hända. 
Så plockar Nate fram en ask med en ring i och Connie blir så förvånad att hon inte får fram ett ord. Nate står på knä med asken i handen och tittar in i Connies ögon. Så säger han "Connie, jag vet att vi är väldigt unga och att många tvivlar på vår kärlek men det enda som är viktigt för mig är att du och jag tror på den och jag vet att jag vill leva resten av mitt liv med dig. Connie, vill du gifta dig med mig?" 
Connie får bara ur sig ett "Ja" men det räcker gott och väl till Nate som känner en känsla av lycka i kroppen han aldrig har upplevt förut. Connie slänger sig runt honom och så viskar hon i hans öra "Nathaniel Spark, du är helt galen!". 
 
Publicerat 2015-04-15 15:15:00

Kommentarer

Anne den 2015-04-15 18:26:20

Ååh älskar detta paret, lova att visa vad som händer med dem sedan! :D

Louise den 2015-04-16 11:44:04

Älskar Spark så alla delar får gärna vara såhär långa :D

Jehn den 2015-04-16 15:59:01

Helt klart min favorit pgc familj. Läser mer än gärna om dem! :D

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa