Simsdeluxe

24
Sep
2014

PGC Generation 3 - Del 9

Alla inlägg som publiceras är tidsinställda. Jag är tillbaka här i Oktober. Läs mer här. /Sara.
En sen kväll får Freya värkar och hon förstår direkt att hennes bebis är påväg. Hon ropar på Emily, som bokar en taxi så att Freya ska få föda på sjukhus. Freya tar sen på sig lite kläder och går ner på nedervåningen och väntar på taxin. 
 
Många tankar snurrar i Freyas huvud när hon på går mot sjukhusets dörrar. Natten har börjat övergå till morgon och solen lyser på trädens orangea löv. När hon satt i taxin så ringde hon Holden, som hon faktiskt är förlovad med nu, och han lovade att han skulle ta sig dit så fort han bara kunde. Efter några timmars arbete så föds sen en liten pojke som får namnet James och han föds med egenskaperna Älskar naturen och Ivrig
Hemma så sörjer Lucas sin ödla Rex som tyvärr dött (han svälte ihjäl!) och även Emily, som inte alls tyckte om ödlan, verkar ta det hela hårt. Det råkar dock vara spökeridagen och Emily har bjudit in släkt och vänner till en liten fest. 
.. det kom dock lite mer folk än vi hade bjudit och det blev väldigt trångt i familjens kök. På bilden ser vi en liten bit av Rita, närmast kameran ser vi Milo och bakom honom står Noahs mamma Sofia samt Emilys morbror Zebastian. Bakom Lucas står Wolden, som såklart var där nu när han har en nyfödd son i huset och in med tallrikar kommer Julie och Toby som ni säkert känner igen. 
 
Hayden var såklart där och Lucas var så glad över att se sin morfar att han gav honom en stor kram. 
Senare på kvällen så kom Kristin, en av Freyas kusiner, över och körde lite bus eller godis. Freya gav henne lite godis och passade på att fråga hur hennes föräldrar mår. Kristin är dotter till Zayn om ni kommer ihåg honom. 
Publicerat 2014-09-24 13:07:00

Kommentarer

Sandra den 2014-09-24 15:30:56

Hej kan du göra ett släckt träd över familjen Spark eller det kanske redan finns? Sådana fall var kan man hitta det?

Anonym den 2014-09-24 20:32:41

Jätte bra avsnitt :D

Tove den 2014-10-07 17:21:53

Älskar spökeridagen på sims! Speciellt nu när det börjar närma sig halloween. Spännande med en ny bebis förresten! :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa