Simsdeluxe

18
Sep
2014

PGC Generation 3 - Del 8

Emily var väldigt inställd på att det bara var en bebis när hon gravid så när hon insåg att så inte var fallet blev hon väldigt chockad. Hon känner sig väldigt priviligerad över att ha fått äran att bära och föda tvillingar och hon har ju själv en tvillingsyster så hon är jättelycklig att hennes döttrar kommer få uppleva den tillhörighet hon känt med Freya. Men chocken finns där ändå och hon har lite svårt att hantera sina döttrar stundvis. De är nu sex simmar boende i huset och det finns totalt tre sovrum vilket betyder att de, just nu, är ganska trångbodda. 
 
.. och värre ska det bli! Freya upptäcker en morgon att HON är gravid också. Helt oplanerat med tanke på att hon och Holden inte ens är på G längre. Freya älskar dock barn och kunde inte vara lyckligare. 
Och mitt i allt så passade Lucas på att fylla tonåring (alltså hur fort går inte tiden!!?!?) vilket jag totalt hade missat så det blev inget kalas för hans del. 
Han växte dock upp till en ståtlig ung herre som jag själv tycker är ganska lik Emily, ser inga direkta drag från Noah faktiskt. Han fick egenskapen Ivrig och ser nu fram emot att träffa nya vänner, börja dejta och allt sånt. 
Annars händer det inte jättemycket hos familjen. Noah jobbar på som militär och Emily är hemma med tvillingarna. Helst vill hon sluta arbeta helt så jag överväger att låta henne göra det. De är lyckliga i sin lilla familj, helt enkelt. 
Freya har det desto struligare och bestämde träff med Holden på ett fik ganska nära där hon bor för att berätta för honom att han ska bli papa och se hur han reagerar. 
Holden dök upp direkt efter sitt arbete och var glad över att se Freya. De har inte setts på ett tag men hållit kontakten via sms och liknande. Holden trodde inte Freya var intresserad så han hade börjat dejta andra och Freya trodde inte att Holden var intresserad eftersom han börjat dejta andra så deras relation var minst sagt komplicerad. 
 
Freya bestämde sig dock för att ta tjuren vid hornen och berätta på en gång så hon ställer sig upp (det är ju inte så att det är obvious eller så) och berättar att hon är gravid och att han är pappan. 
Holden tar det jättebra och blir faktiskt riktigt glad! Han lovar att finnas där under hela barnets uppväxt oavsett vad som händer med deras relation.
Sedan sätter de sig och diskuterar framtiden. Båda två vill ge förhållanden en chans och de bestämmer sig för att bara dejta varandra ett tag framöver. 
Publicerat 2014-09-18 14:52:00

Kommentarer

Emma den 2014-09-18 19:42:38

WCIF Frejas strumpbyxor?

anonym den 2014-09-18 21:05:15

Älskar att läsa om familjen Spark!! <3

anonym den 2014-09-18 21:05:17

Älskar att läsa om familjen Spark!! <3

Anonyyyyym den 2014-09-19 07:09:49

Vad roligt att freya också ska få barn!

:) den 2014-09-19 15:55:36

Spännande! :D

:) den 2014-09-19 18:07:57

Du skriver verkligen jättebra! :) Och deras kläder är sjukt snygga <3

Simsly den 2014-09-20 17:40:57

vad spännande!

I :3 den 2014-09-20 22:32:16

Intressant att läsa om din PGC!
Fast jag undrar om det finns en funktion, om man nu är i PGC kategorin, att man kan se tidigare inlägg? Om du fattar vad jag menar! :)

Svar: Finns inte i nuläget, jobbar på det!
simsdeluxe.se

Louise den 2014-09-21 00:07:23

Ärligt talat den bästa PGC;n jag läst :)

Svar: Vad kul! Tack!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa