Simsdeluxe

05
Sep
2014

PGC Generation 3 - Del 4

Precis som i förra delen så fortlöper livet ganska odramatiskt hos Spark. Emily och Noah har börjat diskutera huruvida de vill att Lucas ska ha syskon eller inte. De är ju fortfarande väldigt unga och just nu är Noahs mamma faktiskt gravid med ett syskon till Noah och hans syster Madelyn som nyligen blivit ungdom. Så knäppt kan de bli när man får barn unga. De kommer dock fram till att inte planera något utan att låta saker och ting hända istället. 
Noah och Lucas har inte världens bästa relation vilket kanske inte är så konstigt med tanke på hur lite Noah var närvarande när Lucas var mindre. Lucas vill verkligen att de ska få en bättre relation men han vet inte riktigt hur. 
Emily bestämde sig för att spela lite TV-spel efter maten och är precis påväg att levla när.. 
 
.. Noah joinar och de spelar ett annat spel istället. Båda är ganska bra men just det är spelet är Noahs favorit och han kan därför lite fler knep än Emily. 
Så Emily förlorar och Noah vinner. 
 
Emily går och lägger sig för att läsa en bok istället när Noah kommer efter och lutar sig över henne för att ge henne en puss. De är verkligen superkära i varandra de här två. 
Freya däremot känner sig ganska ensam. Hon håller sig undan mycket när hon inte är på jobbet och tycker det är lite jobbigt att bo tillsammans med Emilys familj. Det var skillnad när det var Emily, Lucas och hon men nu när det är Emily, Noah, Lucas och hon så känner hon sig bara i vägen. Freya har dock mycket svårare att bli kär än hennes tvillingsyster. 
 
Hon har dock blivit tipsad av en kille som heter Holden som hennes brors (Riley) flickvän bor ihop med så de bestämmer träff hemma hos honom en dag. De pratar länge och båda är väldigt attraherade av varandra. Freya hinner tänka att hon verkligen gillar den här killen och ungefär i samma sekund så berättar han att han har en flickvän och Freya blir så besviken att hon bara går därifrån. 
En kväll när Emily kommer hem från jobbet så spyr hon utanför huset. Hon är ganska säker på vad det beror på, hon har trots allt varit gravid förut, men låter det begå och tänker att det får vänta några veckor innan hon bryr sig om det igen. 
 
Några veckor senare så är Lucas borta hos en kompis och Emily och Lucas myser tillsammans i myskläder och med tv-spel på agendan. 
Emily lyckas för en gångs skull vinna över Noah som självklart låtsas att han blir jätteledsen över detta. 
 
De bestämmer sig för att ta en paus och beställa lite pizza istället så Noah plockar upp telefonen ur fickan och ringer till pizzeran. Han är mycket noga med sin beställning. 
Emily bestämmer sig för att gå upp och ta tag i den möjliga graviditeten en gång för alla. 
Hon går upp och tar ett test hon har köpt någon vecka innan och när hon väntar på att det ska visa resultat känner hon en extrem deja vu-känsla från när hon, som tonåring, stod i badrummet hemma hos sina föräldrar, med Freya sittandes på badkarskanten, och väntade på samma sak. Denna gång är hon dock betydligt lugnare och känner sig mycket tryggare i sig själv. 
 
.. och precis som hon trodde så visar det ett positivt resultat. Emily blev förvånad över sin egen reaktion men hon kan inte låta bli att le. Tre ska bli fyra!
 
Publicerat 2014-09-05 10:00:00

Kommentarer

Anonym den 2014-09-05 13:32:57

WCIF: Anyas gråa byxor, tavlan på golvet där det står "this is not art" och Freyas tröja?

Ella den 2019-09-19 18:21:08

Ok. Bra historia

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa