Simsdeluxe

26
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 18

Det är Lucas födelsedag och familjen har bjudit in släkt och vänner på lite fest. Noah står och skrattar tillsammans med sin mamma om hur det gick till när Lucas föddes. Båda två tycker att det är skönt att det kan skrattas åt det nu för när det väl var så var det ingen som skrattade. Kommer ni ihåg storyn kring Lucas och hans födelse? 
Lucas själv var väldigt glad över att se sin mormor på plats! Hon har själv nyligen fyllt åt och Lucas har en alldeles speciell present till henne. Ett inramat fotografi av hela familjen. Anya blev väldigt glad över gesten. 
Emily var väldigt glad över att se sin storebror Milo och hans fru Rita på plats. De har, precis som Emily, tre barn själva och fullt upp med sin egen familj. 
Så var det dags att blåsa ut tårtan och Lucas vet inte om det är han eller hans farmor som är mest exalterad egentligen? 
 
Oavsett vad så är han glad över att se att så många släktingar har kommit för att fira honom på hans dag. Hur många gäster känner ni igen? 
Så växte han upp till slut! Han blev verkligen en stilig ung man och han fick egenskapen Händig och hans livslånga önskan är att bemästra färdighetena Logik och Händighet. 
Sedan firade de Lucas långt in på natten. 
 
Egentligen så borde Generation 4 påbörjas i nästa del men det kommer bli någon eller några delar till med G3 och sen i samband med att Lucas flyttar hemifrån så startar jag G4. 
Publicerat 2014-11-26 15:00:00

Kommentarer

(: den 2014-11-29 18:09:54

Oj, har Anya redan blivit åldrig </3 :'(
Så snygg Lucas blev! Tycker han är mer lik Noah nu när han är ungdom :)

Svar: Ja, han är verkligen jättelik Noah!
simsdeluxe.se

Karin den 2014-11-29 22:44:13

Vad hände med Lucas födelse? :O

Svar: Menar att Emily och Noah bara var tonåringar när de fick Lucas och att Noah bar sig ganska dumt åt då. Du kan gå tillbaka i arkivet och läsa om det. :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa