Simsdeluxe

20
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 16

Det absolut värsta, enligt Emily, med att ha hund är att han har en så tjock päls som det fastnar en massa illaluktande saker i. Emily tycker att Lucas badar Texas alldeles för sällan men Lucas menar på att Texas inte alls luktar utan att det är Emily som är känslig.. 
En helgdag bestämde sig Emily och Noah för att spendera lite tid ihop bara de. De åkte först till gymmet för att trötta ut sig lite och det gick ganska lite bättre för Noah som brukar syssla med atletiska ting på jobbet än för Emily.. 
 
Därefter gick de på bio.. De såg detta lite som en smekmånad före bröllopet då de nog inte kommer ha möjlighet att resa iväg efter bröllopet. 
Egentid är något som alla barnen uppskattar och att få sitta ner vid köksbordet och äta middag helt själv med någon föräldrar är något som värdesätts högt. Emily och Noah försöker styra upp det så att barnen ska få egentid som när Noah åkte iväg och köpte en klänning till bröllopet åt Lucia samtidigt som Emily stannade hemma och var med Luna. Småsaker som blir stora i vardagen. 
Så var det äntligen dags för bröllopet! De närmaste från respektive familjer (+ några paparazzis) var på plats och det hela blev en mycket vacker ceremoni. Jag låter bilderna nedan tala för sig själva men både Noah och Emily var mycket nöjda med sitt bröllop och kunde inte vara lyckligare än de var när de båda sa "Ja" och lovade varandra resten av deras liv i sällskap av deras älskade barn. 
 
Mot kvällningen när ceremonin var över så passade Noah på att fylla år också. Nu är även han en vuxen med allt vad det innebär. Till skillnad från sin fru (!!) så fick han dock ingen medelålderskris. 
Publicerat 2014-11-20 09:44:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa