Simsdeluxe

18
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 15

Lucas spenderar fortsatt extremt mycket tid med att lära Texas diverse konster och och trix.  Förutom Lucas kompis Harlan så är Texas den vän som Lucas spenderar absolut mest tid tillsammans med och som finns där för honom i vått och i torrt. 
Emily har jobbat på att förbättra sin matlagningsfärdighet och har kommit upp några nivåer nu. Hennes favorit att laga är svampomelett som ungarna får äta till frukost. Något som kanske inte Lucas är jättenöjd med när han fått samma frukost varje morgon i flera veckor.. 
Noah börjar alltid jobba väldigt tidigt på morgonen så när han kommer hem på eftermiddagen så brukar han ta en tupplur innan ungarna börjar trilla in. 
Nu när Lucas går i de högre årskurserna så börjar läxorna bli allt svårare och han får ofta be sina föräldrar om hjälp. Noah försöker hjälpa till så gott han kan även om det ibland är för svårt till och med för honom. 
Emily uppskattar familjelivet med matlagning, tvätt, mys framför teven och läxor. Hon är ganska nöjd med att barnen är så pass stora att de kan ta hand om sig själva mer eller mindre vilket ger henne mer möjlighet till att ta hand om sig själv och sitt hem. Barnen får ju självklart också mycket uppmärksamhet med inte i samma mån som när de var småbarn.  
Så en kväll så var det Emilys födelsedag (jag missade helt att hon skulle fylla år, piiiinsamt!) och hon är nu en vuxen med allt vad det innebär. Hon fick en liten medelålderskris på köpet. 
Något hela familjen tycker är roligt är tv-spel. Lucas älskar att vinna över sina småsystrar i olika spel och skulle Luna eller Lucia någon gång slå honom så blir han ganska sur. Han är en riktigt dålig förlorare. 
En kväll när Emily var ute med några vänner så läste Noah en godnattsaga för Lucia och sedan somnade de båda sött i Noah och Emilys säng. När Emily väl kom hem på natten så fick hon snällt klättra upp i Lucias våningssäng och sova där.. 
Publicerat 2014-11-18 12:37:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa