Simsdeluxe

10
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 13

Eftersom tjejernas första skoldag blev inställd pga mycket snö är det väldigt spända när bussen äntligen står utanför deras hus och väntar på dem. Deras storebror Lucas är inte lika exalterad utan åker istället med en kompis till skolan. 
Direkt när han kommer hem från skolan hoppar han in i duschen för det vankas bal för honom och hans klasskompisar. Han är väldigt förväntansfull på vad som komma skall. vad han inte visste var att någon av hans systrar busat med duschen så när han tittar sig själv i spegeln så är hans hår alldeles turkost och det är bara att hoppa tillbaka in i duschen för att tvätta bort det. 
När han fått på sig sin kostym så spenderar han mycket lång tid framför spegeln och vänder och vrider i alla vrår och kanter för att inte något ovälkommet ska ha dykt upp i fejjan. 
Sedan går han ut till limousinen som han och hans kompisar hyrt. Festen blir väldigt rolig sen och till sin förvåning så blir han framröstad till balens kung. Dessvärre så är det en annan av skolans killar som blir avundsjuk och han och Lucas hamnar i ett slagsmål. 
Hemma så tittar den övriga på en film och bara umgås tills föräldrarna kommer på att flickorna inte gjort sina läxor. Då blir deras kompis hemskickad och flickorna blir skickade till köket. 
Där får de göra sina läxor tillsammans innan de får göra något annat. Både Noah och Emily är noga med att deras barn ska sköta skolan före nöjen. 
Texas saknar Lucas som inte har haft riktigt samma tid med honom den senaste tiden och känner sig lite ensam. Han försöker roa sig på egen hand och den övriga familjen ger honom kärlek men det är ju Lucas som är hans bästa vän. 
Publicerat 2014-11-10 07:51:00

Kommentarer

Felicia den 2014-11-10 09:12:59

Texas är så söt verkligen.
Gillar verkligen deras vardagsrum/tv-rum

Matilda den 2014-11-10 15:52:08

Jättebra del! :-)

Lilly den 2014-11-11 08:46:04

Så fint vardagsrum! :)

Anonym den 2014-11-11 17:38:10

Så fint vardagsrum!
WCIF Lunas och Lucias hår?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa