Simsdeluxe

07
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 12

Noah försöker att avancera på sitt jobb och har fått i uppgift att läsa en urtrist bok som han försöker att ta sig igenom när han har en ledig stund över. Det går sådär för han tröttnar ganska lätt. 
Innan man hinner blinka så har tiden gått jättefort och det är dags för en födelsedag, eller i detta fall två födelsedagar, hemma hos familjen Spark/Turner. Luna och Lucia har tagit sig igenom småbarnsåren och det är tid för dem att bli barn nu. Först ut var Luna som fick egenskapen Botfan
 
Efter Luna så skulle såklart även Lucia skulle såklart blåsa ut ljusen själv. Hon växte upp till barn och fick egenskapen Ambitiös
Här har vi Lucia som barn. Hon har sin mammas hudton och jag tror att hon är ganska lik Emily i övrigt också. Hon fick tandställning när hon blev barn men hoppas kunna slippa den när hon blir tonåring. 
Det är inte bara roligt att ha hund har Lucas fått erfara. En dag när han kommer hem från skolan så har Texas fått loppor så det var bara för Lucas att ge honom ett bad. 
 
En dag så kom det så mycket snö att skolan blev inställd. Tjejerna var så exalterade över detta att de till och med åt sin frukost utomhus på uteplatsen. 
 
Lucia slängde sig sen i snön och gjorde en snöängel. Hon älskar att leka i snön och speciellt att göra snöänglar för hon tycker att det blir så fint. 
 
Samtidigt byggde Lucas och Luna en snögubbe tillsammans. När de var klara med snögubben fick de se att Lucia höll på och byggde en igloo lite längre bort så då sprang de bort till henne och hjälpte till. Sedan kastade Lucas en snöboll på en av sina systrar vilket startade ett litet snöbollskrig. 
På kvällen kom Hayden och Anya på besök till sina barnbarns stora lycka. Luna sprang direkt fram till sin mormor och morfar och gav dem varsin stor kram. 
Emily hade tyvärr inte så mycket mat hemma  men hon fixade några varma mackor till sina föräldrar som de åt tillsammans. Hon är så glad att hennes föräldrar dyker upp lite då och då så att de kan hålla kontakten. Hon vet ju att de har fullt upp med sex barn och en himla massa barnbarn.  
En annan kväll gick Emily på fest hos sin storasyster Julie. Hon försöker att passa på att träffa sina syskon på festliga tillfällen. De har ju alla fullt upp med sitt annars. Julie hade inte hunnit byta om till festkläder när Emily anlände men hon var väldigt glad över att Emily haft möjligheten att komma. 
Även Milo var där vilket gjorde Emily jätteglad. De stod länge och pratade om allt mellan himmel och jord och Milo berättade att han och Rita snart skulle ha barn igen. Emily tycker såklart det är jättekul att släkten expanderar. Alla syskon utom Toby och Riley har nu barn. 
När hon kom hem på kvällen sen så möttes hon av en ringande telefon. Det var hennes mamma som ringde och berättade att hennes pappa, Hayden, tyvärr avlidit pga hög ålder. Emily blev såklart väldigt ledsen att höra att hennes pappa inte längre finns i livet. 
Publicerat 2014-11-07 13:00:00

Kommentarer

Matildiss den 2014-11-07 14:59:48

Neeej! Hayden är död! :'(

Louise den 2014-11-07 16:31:05

Nej, inte Hayden x(

Matilda den 2014-11-09 08:53:19

Vart kommer håret Emily har på andra bilden ifrån? Älskar det! ♡

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa