Simsdeluxe

02
Nov
2014

PGC Generation 3 - Del 10

 
Livet hos familjen Spark/Turner fortgår utan några större besvär. Livet med tvillingar är dock betydligt kämpigare än vad Emily kunde tro. Hon förstår helt plötsligt vad hennes mamma gått igenom som inte bara uppfostrat tvillingar utan dessutom ett trillingpar. 
 
Luna och Lucia utvecklas dagligen och båda två har börjat lära sig prata så smått. De har alltid varandra och leker väldigt bra ihop. Tittut är en av favoritlekarna. 
För Lucas är livet lite mer komplicerat än för hans småsystrar. Att gå i gymnasiet är en helt annan grej i jämförelse med grundskolan och han kämpar på med läxorna så gott han kan. Emily och Lucas hjälper till så gott de kan men som ni vet så var inte skolan direkt prioritet när de var i Lucas ålder. 
 
Förutom att göra läxorna spenderar Lucas ganska mycket tid framför datorn. Han spelar spel, chattar med kompisar och bara hänger. Ibland är han med kompisar men han trivs bra själv också. 
Emily trivs ganska bra med att vara mammaledig och busar friskt med sina döttrar. Hon är så lycklig över att de tog beslutet att skaffa fler barn då hon nu känner sig mer mogen och närvarande än när Lucas var liten. 
 
Att se efter båda tjejerna tar dock sin tid och hon hinner knappt ge den ena mat förrän de andre ätit upp. De är ganska olika som individer och inte bara till utseendet och både Emily och Noah ser verkligen fram emot att se sina döttrar växa upp och bli självständiga individer. 
Lucas har, via en kompis, fått höra om en hund som behöver omplaceras pga av djurvård och har diskuterat detta med sina föräldrar. Han vill väldigt gärna ha en hund men förstår att det kanske inte passar sig nu när det finns två småbarn i familjen. Både Emily och Noah var emot det till en början men efter en viss tids övertalning har de gått med på det under förutsättning att Lucas tar det största ansvaret för hunden. 
Så, en söndagseftermiddag kom mannen från hundcentret med hunden. Det blev kärlek vid första ögonkastet och Lucas valde att kalla hunden för Texas. Lucas och Texas spenderar de nästföljande veckorna extremt mycket tid tillsammans och blir på kort tid allra bästa vänner. 
Publicerat 2014-11-02 11:30:00

Kommentarer

Erika den 2014-11-02 13:13:43

Åh vad kul att du har spelat med dem igen! Älskar att läsa om dem, dessutom är det typ ingen som bloggar om sims 3 längre, det blir lite ensamt ibland. xP

Svar: Tack! De kommer att dyka upp kontinuerligt framöver. :)
simsdeluxe.se

Cherry den 2014-11-02 16:50:29

Vad söt Texas är! :)

Louise den 2014-11-02 17:31:26

Mina favorit :D

CHAOS den 2014-11-02 18:05:27

Så kul att få se lite utav din PGC igen! :-)

Totoro <3 den 2014-11-04 15:59:09

Kul att se lite Pgc igen!
Var har du hittat totoro Tavlan i bakgrunden när Lucas sitter vid datorn?

SimZims den 2014-11-07 14:27:35

Hur sätter du båda tjejerna i lekhagen? Lyckas själv inte med det då simmen som ska sätta ner barnet säger att det inte finns "utrymme" eller vad man nu ska kalla det...

Svar: Jag sätter bara ner dem. Har inte haft några problem någonsin. Se till att du har ordentligt med space runt om hela hagen dock.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa