Simsdeluxe

03
Maj
2014

PGC Generation 2 - Del 22

Tycker ni inte också att det är dags för ett nytt avsnitt av Spark? Det har hänt en hel del sedan sist så det kan bli lite hoppigt och rörigt. 
Lucas är allas lilla ögonsten och alla i familjen har tagit Emilys tonårsgraviditet bra. Här gosar Toby med sin lilla systerson. 
Så, var det äntligen dags för Freya och Emily att lämna tonårsstadiet och bli unga vuxna. Först ut var Freya och hela familjen var där och firade. (Milo har varit i parken och gjort pajätartävling med Rita)

Freya växte ut till en jättevacker (!!!) ung dam och jag tror att hon är en ren mix av sina föräldrar, eller vad säger ni? Hon fick egenskapen Avantgardist och hennes livslånga önskan är att bli Modefenomen. Kan hända att jag byter den dock. 
 
Näst på tur var såklart vår arvvinge Emily och hon blev lite mer dark än sin syster. Jag tycker dock att man absolut ser att de är tvillingar. Emily fick egenskapen Äventyrlig och hennes livslånga önskan är att bli en Tusenkonstnär (Nå nivå 5 i 4 olika karriärer).
 
Sedan flyttade familjen till Storybrook County och allting efter nu utspelar sig där. 
Milo är upp över öronen kär i sin Rita och är så glad att hon valde att flytta till Storybrook hon också. Han hälsar på henne på jobbet ofta. 
 
Emily är trött på att vara ensam och la upp en dejtingprofil. Hon passade på att leta lite jobb också men hittade ingenting som passade henne. 
 
Hayden hankar sig fram som författare men är inne i en svacka och skriver inte så mycket. Däremot så sköter han hushållssysslorna i det nya huset. 
 
Emily och Freya hann ju flytta innan de tog examen så de gjorde det i Storybrook istället vilket kändes lite märkligt för dem eftersom de nu tog examen med människor de inte kände. Freya blev framröstad som "Den som antagligen tar över världen" och Emily blev framröstad till "Mest populär". 
Milo kände att han och Rita varit pojkvän och flickvän väldigt länge nu och att de är redo att ta nästa steg så han friade till sin tjej - som glatt sa ja! 
 
De gifte sig sedan i en privat ceremoni bara de två. Sedan flyttade de ut från familjen Spark och in i en egen lya. 
 
Även Toby och Julie kände att de inte hade lust att bo hos päronen längre så Toby ringde några samtal och sedan flyttade han och Julie in i ett litet hus ganska nära Hayden och Anyas hus. 
Hayden passade på att fylla åldring också. Han har inga planer på att pensionera sig. Anya blir även hon åldring snart och hon planerar nog däremot att gå i pension. 
 
Emily hade fått fatt på en lägenhet i stan och den hade ett extra sovrum så hon bad Freya flytta med henne. Det gjorde hon gärna och det är alltså de som är mitt aktiva hushåll nu. Från och med nästa del påbörjas generation 3. Tänkte ni skulle få se lite hur deras lägenhet ser ut. 
 
Freya anländer till lägenheten för första gången och häpnar över hur fint Emily har inrett den. 
 
Resten av vardagsrummet sett ifrån köket. Det gröna i nederkant på bilden är kylskåpet i köket. 
 
Köket är ganska litet men passar tjejerna bra. 
 
Lucas är en riktig liten charmkille som kan charma vem som helst med sina stora lila ögon. Han är ganska lik sin pappa än så länge. 
Emily vet inte riktigt hur hon ska hantera sitt liv och gömmer sig på toaletten med sin telefon ganska ofta. Det är inte helt lätt att bo med sin syster och systerson jämt. 
Hon älskar dock sitt sovrum som är Freya. 
 
Emily däremot är mer än peppad på att börja sitt vuxna liv tillsammans med sin lilla son. Hon måste bara ta tag i sin relation med Noah, Lucas pappa först. 
 
Publicerat 2014-05-03 10:10:00

Kommentarer

Ellie den 2014-05-03 12:10:58

WCIF bänkarna i köket/kylskåpet (:
Spisen också :D

SimsDreams den 2014-05-03 17:42:33

Åå vad fint Freyas rum var. Jag har saknat familjen Spark :)

Svar: Visst blev det fint! Jag gillar det också. :)
simsdeluxe.se

Fredrika den 2014-05-03 19:19:39

Tycker att din flytt var väldigt lyckad, designen är jättefin och det är väldigt enkelt att hitta! Roligt att du är "tillbaka" också, haha :)

Svar: Vad roligt att höra! Tack!
simsdeluxe.se

Linnea den 2014-05-05 16:32:59

OMG! SÅ FIN LÄGENHET! Kan du fixa så att man kan ladda ner den? Hade blivit sååå glad! :)

Julia den 2014-06-17 11:35:20

Jag älskar din PGC! Vissa brukar vara långtråkiga men din var underhållande, vill gärna läsa mer :)

Hon som ÄLSKAR din PGC!! den 2014-06-25 19:38:23

När kommer nästa del?!?

Hej den 2016-04-07 07:53:26

Var är del 23

Svar: Det är ingen del 23 utan det fortsätter på generation 3, del 1. Här har du nästan alla inlägg länkade: http://simsdeluxe.se/2015/december/pgc-spark-samlingssida.html
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa