Simsdeluxe

27
Maj
2014

Nicole & Stefani

Bakgrund: För flera månader sedan gjorde jag en sim för att testa ett nytt skin jag laddat ner. Den här simmen blev liggande i mitt spel länge utan att jag färdigställde henne. Så började mitt spel krångla och jag skapade en ny The Sims 3 mapp. Jag tog med sparningen med den här simmen men när jag har försökt att redigera henne har mitt spel kraschat. Jag tror inte att det är något fel på simmen utan bara att min dator är klen. Så jag lät henne vara och skapade en ny sim. Det hela mynnade ut i Nicole Giamatti (den första simmen jag gjorde, med svart hår nedan) och Stefani Falugiani (med rött hår). Två tuffa tjejer med italienskt påbrå. Stefani är en av mina favorisimmar ever made. 
 
 
Eftersom jag inte har kunnat göra klart Nicole så vet jag inte vad hon har för kläder på de andra klädstilarna. Stefani däremot har jag gjort från skratch. Stefani är blyg, upprorisk, galen, avantgardist och vegetarian. Nicole är bra på att kyssas, klumpig, vegetarian, avantgardist och vänlig. 

Jag har laddat upp båda simmarna ifall ni vill ha dem i erat spel. Jag har dock inte skrivit några CC-listor så är det något CC ni undrar över så får ni helt enkelt fråga var det kommer ifrån. För att tjejernas töjningar i öronen ska fungera måste ni ladda ner en slider som finns här

Ladda ner Stefani: 
(Stefani finns att ladda ner i .sim också om någon skulle vara intresserad men då följer inget CC med!)

Ladda ner Nicole: 
 
Om ni laddar ner någon av tjejerna och använder i erat spel så får ni gärna länka om ni har en blogg eller så. Vore kul att se vad ni utsätter dem för. ;) 
 
Publicerat 2014-05-27 08:42:45

Kommentarer

Violassims den 2014-05-27 15:52:20

Jäklars så snygga! :D

Fanny den 2014-05-28 08:03:33

Ååh, älskar!

Lokajosvea den 2014-06-05 19:12:51

WCIF Stefanis shorts och skor?<3 Sååå snygga!!! <3<3<3

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa