Simsdeluxe

30
Maj
2014

I mitt spel: Samuel Adams #8

Som tur är så är Ashley en så pass bra vän att hon skällde ut Samuel efter noter när han var nära att strula till allting igen. Hon vill ju bara Samuels bästa och sa till honom att han får skärpa sig nu. 
 
Han åkte hem och tog en cigg istället. Han hade inte rökt på ett tag men nu tycker han att det är stressigt och ciggen får honom att lugna ner sig. Han fattar inte varför han alltid ska strula till saker och ting eller varför han beter sig som en barnrumpa när han är i universitetsvärlden. 
Han bestämde sig för att leta reda på Nicole och förklara för henne hur han verkligen känner och be om ursäkt för att han varit en sån skitstövel. Nicole förlät honom men sa att han bara får en chans till. 
 
Samuel frågade sedan om de inte kunde bli ett par och Nicole ville inget hellre men hon förklarade för honom att hon inte vill dela honom med någon annan. Samuel nickade bara och gav henne en puss. 
 
 
Sedan kom ett bud med deras terminsbetyg och båda blev riktigt nervösa. Samuel visste ju att han kanske inte fokuserat helhjärtat på studierna den här terminen. 
 
Han fick ett VG och var väl varken nöjd eller missnöjd med det. Han har bestämt sig för att försöka ännu mer nästa termin när det verkligen gäller. 
 
Han passade dessutom på att ge en avslutningspresent till Nicole. 
 
Eftersom det är höst och regnigt och folk börjat bege sig hemåt så satte sig Samuel i den stora salen och spelade lite datorspel i väntan på bilen som skulle ta honom hem. 
 
Han berättade för Nicole att han planerar att hyra ett hus nästa termin för att komma bort ifrån allt drama och att hon var välkommen att göra honom sällskap där. Hon lovade att hon skulle fundera på saken. 
 
Så kom bilen och tog honom tillbaka till city. 
 
Det första han gjorde på morgonen när han vaknade hemma i sin egen lägenhet var att messa Nicole. Han kunde inte vänta på att komma tillbaka till universitet och få sin examen och träffa sin flickvän. 
 
Det är allt jag har från nu. Skulle ni vilja ha bilder från Samuels fortsatta liv också kanske? Jag kan inte lova att det blir så men jag kan försöka komma ihåg, om ni vill. 
Publicerat 2014-05-30 12:20:00

Kommentarer

Sauron den 2014-05-30 15:49:07

Fortsätt att skriva om honom! Det är verkligen roligt att läsa om honom. :-)

Cherry den 2014-05-30 16:41:54

Vill gärna läsa mer om honom :)

Tilda den 2014-05-30 20:35:26

Jag läser jättegärna mer om honom! Det är otroligt kul :)

Karin den 2014-05-30 22:33:01

Ja, jag läser gärna mer om honom och hans liv :)

Meandjustme den 2014-05-31 18:00:37

Det är jättekul att läsa om Samuel, men jag skulle vilja fråga några saker till din WCIF. Var kommer Samuel's Superman "tavla" ifrån? Och vart har du hittat hyllorna i Samuel's rum på Universitetet? Sen om du vill, kan man ladda ner Samuel och Nicole? Älskar deras kläder sååå mycket! :)

Sauron den 2014-06-01 22:12:07

Vilken/vilka är dina favorit av Hidden Springs, Monte Vista eller Dragon Valley? Har precis köpt dem alla tre på CDON. :-)

Svar: Dragon Valley har jag aldrig spelat i och knappt heller Monte Vista så av dem tre blir det nog Hidden Springs. :)
simsdeluxe.se

SimsSinger den 2014-06-03 06:57:44

Hej, jätte kul med ett nytt Samuel Adams avsnitt eller del

Anneli den 2014-06-16 22:22:43

Hur kan du göra så han röker? O såg någonstans med ett bål! Hur gör man det??

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa