Simsdeluxe

25
Jul
2014

PGC Generation 3 - Del 2

Jag har tröttnat rejält på min PGC just nu men jag ska ta mig igenom den här generation och hoppas att Lucas blir roligare att spela med. Får hitta på något roligt jobb åt honom eller fixa en bra livsönskan. 
 
Ännu en ny dag och denna dag var en speciell dag i flera bemärkelser för Emily. Dels så skulle hon börja sitt nya jobb inom journalist idag men så var det också Lucas födelsedag. Hon kunde inte fatta att hennes lille pojk redan hade blivit barn. Samtidigt tyckte hon det var skönt för då blir han automatiskt mer självgående och Emily kan kanske ta igen lite av det hon missade under sina tonårsår. 
 
Freya var uppe med tuppen och bestämde sig för att ordna ett födelsedagskalas för Lucas så hon ringde runt till syskon, föräldrar och Noah och bjöd in dem till ett kalas på eftermiddagen. Sedan ringde hon och tog ledigt från jobbet. 
 
Frukost bör man ju äta så Freya bestämde sig för att slänga ihop en sats våfflor. Hon är långt ifrån en mästare i köket men tycker det är himla roligt att vara kreativ. 
 
Sedan gick hon upp och hämtade Lucas och gav honom frukost också. 
 
Den här killen har ett rejält humör och blev sur på direkten när maten tog slut. 
 
Emily tog en promenad när hon kom hem och när hon kom tillbaka mötte hon sina bröder och Hayden utanför huset. Dags för kalas! 
 
Även Julie var där! Julie har träffat en man och väntar sitt första barn. Hela familjen är såklart förväntansfulla på Lucas lilla kusin. Det blir dock inte den förste kusinen för bara någon dag innan Lucas födelsedag så fick Milo och hans fru Rita en liten son som heter Jerald. 
 
Så var det dags att blåsa ut ljusen och hela tjocka släkten var där! 
 
Även Emilys kusin Ivan dök upp en liten stund. Noah var väldigt exaltrerad över Lucas födelsedag. 
 
Riley, Hayden och Toby var såklart också där och i bakgrunden kan vi skymta Anya. 
 
Det var ett väldigt familjärt födelsedagskalas. Alla var glada och hurrade för lille Lucas som verkligen var familjens lilla älskling. 
 
Julie och Milo hurrade de också. Rita kunde inte komma eftersom de nyss fått ett barn så hon var hemma och tog hand om Jerald istället. 
 
Var tvungen att ta med den här bilden. Ser ni hur gulligt Freya gratulerar Milo till lillpojken? Åh, jag älskar den här syskonskaran. De är fantastiska! 
 
Så växte Lucas upp och såhär såg han ut före makeovern. 
 
Och här har vi honom efter. Han växte upp och fick egenskapen Excentrisk. Det ska bli kul och se vad det blir av den här killen och om han förblir ensambarn eller om han får några syskon. 
 
Vad tycker/tror ni ska hända? 
 
Publicerat 2014-07-25 13:25:00

Kommentarer

Sauron den 2014-07-25 14:35:16

Jag tycker Lukas ska få en lillebror/lillasyster. Det är väll nästan alltid roligt med ett syskon?

jag den 2014-07-25 20:52:58

Jag tycker att han ska få en syster som heter Lucia :D

Jag den 2014-07-25 20:56:31

Jag tycker han ska få vara ensambarn eftersom det alltid har varit stora familjer annars

Molly den 2014-07-26 00:13:37

Älskar verkligen din PGC. Även om du tycker att den är tråkig att spela med är den jätterolig att läsa om. Jag håller på med min PGC och har fått 12 barn på första generationen utan att få en arvinge, det börjar verkligen bli långtråkigt.

I alla fall. Vet du vad modden heter som gör att man kan få fyrlingar?

Molly den 2014-07-26 00:14:21

Jag tycker även att han ska få ett syskon, gärna en syster. :)

Kajsa den 2014-07-31 12:59:24

wcif.
Bänkarna och skåpen i köket + barstolarna.
Och barnstolen :)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa