Simsdeluxe

15
Jul
2014

PGC Generation 3 - Del 1

Äntligen är det dags för ett nytt inlägg om min PGC. Om ni behöver friska upp minnet lite så tycker jag att ni ska klicka er in i PGC-kategorin här på bloggen och läsa ikapp. :) Nu drar jag iallafall igång på generation 3 eftersom Emily har flyttat hemifrån. 
 
Även om Emily blivit en ung vuxen så betyder inte det att Noah blivit det. Han är lite yngre än Emily. Emily bestämde sig dock för att bjuda över honom så att de kunde prata och förbättra relationen mellan dem. 
 
Då passade Noah på att lämna tonåren bakom sig (som varit minst sagt.. händelserika!) och fyllde år! Jag vet dock inte vad han har för livslång önskan eller så. 
 
.. han åldrades inte med stil direkt. 
 
Så, jag fixade honom lite. Vad tycker ni om Noah som vuxen? 
 
Nu när Noah och Emily är på samma nivå igen så började de diskutera framtiden. De kommer ju alltid vara kopplade till varandra eftersom de har en son tillsammans. Samtidigt så kom Freya hem från jobbet.
 
Då hände något med Emily och hon tröttnade på att vara tjej nummer två så hon kysste Noah och sa att han får välja. Han kan ju inte vara tillsammans med både Emily och hennes kusin Alexandra. 
 
Noah bestämde sig för att göra slut med Alexandra (som inte är jätteglad på Emily just nu) och så blev Noah och Emily ett par. Vad tycker ni om det? Hade ni hoppats på att de skulle bli ett par eller att Emily skulle hitta någon annan? 
 
Freya hittade en massa fotografier i en låda som hon satte upp på en tom vägg. Det är hennes mostrar och morbröders balfoton. Även deras mamma Anyas foto är med. 
 
Det bästa Emily vet är när Lucas vaknar på morgonen och hon får gå och plocka upp honom och mysa lite. 
 
Då brukar de busa lite. Är inte Lucas supersöt och väldigt lik Noah? 
 
Lucas har lärt sig att både prata och gå och får spendera tid i lekhagen när hans mamma fixar med saker. 
 
Emily bestämde sig för att säga upp sig från sitt jobb i musikkarriären. Det kändes inte rätt för henne helt enkelt. Emilys livslånga önskan är att nivå 5 i 5 olika yrken. Hon har hittills inte klarat sig till nivå två i något. 
 
När hon sagt upp sig så satte hon sig genast vid datorn och började leta efter ett nytt jobb. Hon hittade ett i journalistkarriären. 
 
På eftermiddagen så tittade Hayden över för att se hur hans yngsta döttrar fått det i sin nya lya. 
 
Emily var jätteglad över att se Hayden såklart och då pratade om både ditten och datten. 
 
Emily och Hayden hade det ju tufft där ett tag men nu när Emily är vuxen och bestämmer över sig själv så har de en riktigt bra relation och skojar vilt om att Anya nu också blivit en nojjig åldring. 
 
På kvällen gjorde Emily iordning en lasagne utomhus som hon åt samtidigt som solen gick ner. Hon är hyffsat nöjd med livet just nu. Hon ser fram emot Lucas födelsedag som kommer snart då han blir barn och hon kan ägna sig mer åt sitt arbete och få vara "ung". 
 
På kvällen så badade hon Lucas innan hon nattade honom i hans säng igen. 
Publicerat 2014-07-15 09:30:00

Kommentarer

Anonym den 2014-07-15 13:39:08

Hej! WCIF stolarna i bakgrunden på bilden med Hayden?

Cherry den 2014-07-15 17:08:22

Tycker att Emil gjorde rätt val. Noah kanske var otrogen förr men man måste ju ge honom en chans :)

Chaos den 2014-07-15 17:23:08

Jättebra del! :D
Tycker att Emily och Noah blir ett fint par trots att de haft det lite upp och ner innan.

Blev dock lite förvirrad först eftersom jag har för mig att han redan gjort slut med Alexandra i en tidigare del..? Fast var ett tag sen jag läste men ;)

Svar: haha, nu när du säger det så.. Äsch, aldrig fel att vara övertydlig. ;)
simsdeluxe.se

Anonyym den 2014-07-15 21:31:42

Jag har längtat!
WCIF Lucas skeletttröja?

Nelly den 2014-07-16 12:08:03

Hej. Jag vet inte om du har svarat på detta innan men jag hittade inget i WCIF kategorin. Vart finns skötbordet. Är det den från Store eller kan man ladda ner det någonstans?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa