Simsdeluxe

30
Jul
2014

Påminnelse

 
Vill bara kika in och påminna er om två saker: 

1. Imorgon är sista dagen som koden för gratis The Sims 2 fungerar så har du inte fixat det ännu, se till att göra det! Klicka här för att läsa hur du går tillväga. 
 
2. På fredag avslutar jag min frågestund så passa på och ställ alla frågor du vill ha svar på! Klicka här för att komma till frågestunden. 
 
ps. förlåt för att jag inte bloggat på ett tag. jag har spelat en del och samlat material till inlägg så det kommer! har lite saker i verkliga livet som jag måste ta itu med först bara + att jag mår skit i den här värmen så allt går i slowmotion just nu. kram på er!
Publicerat 2014-07-30 10:02:00

Kommentarer

Lisa den 2014-07-30 12:17:35

Hej! Jag skulle vilja veta vart man kan ladda ner fina "maternityclothes" till sims 3? Mina simmar får alltid ett plagg som följt med i en nedladdning som gör att hon har ett förkläde på sig men inget under (??) när hon äe gravid. Sen undrar jag även hur man gör för att få bort att vissa nyfödda blir osynliga? Tror även det har något med nedladdningar att göra.

Svar: Det är dåligt CC du har. Du får helt enkelt ta reda på vilket CC det är som gör så och sedan radera det.
simsdeluxe.se

FAnny den 2014-08-01 10:18:00

Såg detta inlägg igår och blev skitglad för min lillasyster har slarvat bort grundspelet till the sims 2 och att mitt the sims 3 börjar bli lite segt så jag tänkte att jag kunde skriva in koden. Men den hade blivit borttagen ( skrev in den vid 22- tiden ungefär) om jag bara sett detta tidigare :(
Fin blogg förresten:)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa