Simsdeluxe

10
Feb
2014

PGC Generation 2 - Del 19

Det blir vardag fort och speciellt kanske i en stor familj. Anya hann knappt komma hem från semester innan tvättmaskinen gick varmt hemma hos familjen. Som tur är tycker Anya att det är relativt trevligt med hussysslor men att plocka upp efter sex stycken mer eller mindre slarviga tonåringar är väl något som hon känner att hon hade kunnat vara utan ibland. 
 
En eftermiddag när Anya stod och lagade mat till familjen fick hon ett himla trist telefonsamtal. Hon fick nämligen veta att hennes storebror, Zachary, hade gått bort av hög ålder. Självklart sörjer hela familjen Zack. (Kan ni fatta att G.2 börjar dö ut nu!? Sjukt!!) 
 
Emily fortsätter att hänga med Noah trots att han fortfarande är på G med hennes kusin. Något han säger att han ska ändra på men inte mycket sker. Hon är ju dock så upp över öronen förälskad i killen att hon inte kan tänka ordentligt och låter känslorna bestämma. 
 
Kanske var det just det som hände när hon hon bestämde sig för att kyssa honom en kväll. Helt spontant och utan förvarning. 
 
Noah verkade dock inte ha något emot det hela utan besvarade hennes kyss. Kan avslöja att det blev mer än kyssar den kvällen. Emily alltså..
 
Slapparedagen kom och det tyckte Anya skulle firas med ett poolparty så hon slängde på sig en somrig outfit och bjöd in vänner och bekanta.
 
Toby och Milo slappade i skuggan och hade det ganska gött utomhus denna ganska varma slappardag. Båda två njöt av att slippa vara i skolan. 
 
Någon som BORDE hållt sig i skuggan var Hayden som brände sig rejält i solen! Emily kunde inte hålla sig när hon såg sin pappa utan brast ut i ett gapflabb. 
 
Senare på dagen började hon må konstigt och höll sig lite för sig själv. Det blir så mycket ändå med hela familjen och släkten och så. 
 
Julie och Freya däremot dansade ända tills det blev mörkt och hade det riktigt roligt tillsammans. 
 
Det var inte bara slapparedagen utan också Rileys födelsedag! Helt sjukt men nu var det hans tur att växa upp och bli en ungdom. 
 
Och han växte upp till en riktig hottie! Han fick egenskapen Excentrisk vilket nog kan vara nyttigt för honom. 
 
Flera från släkten var där hurrade och firade Riley och alla hade en jättetrevlig stund! 
 
Inte långt efter var tog Riley studenten vilket han tyckte var jätteskönt då skolan aldrig hade varit hans grej, vilket också syntes i hans betyg. Riley var överlycklig! 
 
På kvällen när han kom hem sen så satte han sig ner och sökte jobb direkt. Han var mer än redo nu att ge sig ut i vuxenvärlden!   
Publicerat 2014-02-10 10:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa