Simsdeluxe

22
Feb
2014

Och det stora projektet är....

Hej kompisar! 

Nu tycker jag att det inte är mer än rätt att jag berättar för er vad mitt projekt som jag pratat om fram och tillbaka under en ganska lång tid är för något. Under 2013 växte Simsdeluxe enormt och jag fick hur mycket fina läsare som helst, vilket såklart gjorde mig jätteglad. Men i och med detta så började jag känna mig trångbodd på bloggplatsen och har därför bestämt mig för att expandera bloggen och flytta den till en annan plattform. Vad adressen kommer bli vill jag i dagsläget inte berätta för er (även om ni säkert kan lista ut det själva) utan det berättar jag när allt är klart. Anledningen till att denna flytten tar så mycket längre tid än för många andra som flyttat sina bloggar är för att jag bestämde mig för att jag ville ha med mig alla blogginlägg från 2013 till den nya sajten och dessa får jag flytta manuellt vilket tar otroligt mycket tid. Jag har också tagit hjälp av Lina Arvendal som ska bygga ihop designen till bloggen. Hon har hjälpt mig tidigare och jag tror att slutresultatet kommer bli himla bra. När den nya sajten lanseras återstår att se men jag hoppas att det inte ska dröja allt för länge! 

Med det vill jag också tacka er tappra själar som klickar er in här varje dag trots att jag är sämst i hela världen på att uppdatera just nu. Det värmer verkligen att veta att jag har några riktigt trogna läsare och det gör mig ännu mer peppad på att snabba på processen med flytten. 

Den här helgen hade jag tänkt att jag skulle tidsinställa lite inlägg till er så att det blir lite uppdatering och tänkte kolla om ni har några önskemål på inlägg? Jag håller på och laddar spelet nu och ska in och göra en önskesim iallafall så det kommer förhoppningsvis upp i veckan. :-) 

Ledsen för att det blev ett tråkigt textinlägg men nu vet ni vad jag sysslar med iallafall och varför det är så tyst här. Jag hoppas och tror att det kommer vara värt den låååååååånga väntan! 

Kram på er!

Publicerat 2014-02-22 13:00:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa