Simsdeluxe

25
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 8

Farrow har en tavla över staden de bor i som hon tycker väldigt mycket om. Hon tycker att bron symboliserar deras liv före och efter Nathaniel då de bodde i stan före och nu bor de i förorten. 
Lucas systrar Lucia och Luna har blivit ungdomar och Lucas ringde såklart och gratulerade dem och bad om ursäkt för att han inte hade möjlighet att komma förbi. 
Nate håller på och lär sig gå vilket går jättebra! Han är väldigt snabblärd och ganska nöjd med att knata runt i gåstolen. 
Texas fortsätter att beté sig illa vilket resulterar i att Farrow och Lucas får tillrättavisa honom flera gånger om dagen. Detta gör ju såklart Lucas riktigt ledsen eftersom Texas var hans första bästa vän och har funnits i hans liv så länge. 
Allt fokus ligger som sagt på Nathaniel och han lär sig snabbt att gå på pottan och att gå. Han har inte hunnit lära sig prata än med Farrow och Lucas jobbar på det också. 
Eftersom Lucas numera jobbar som lärare så börjar han jobba tidigt på morgonen och då är ingen annan i familjen uppe så han brukar äta frukosten stående för att det ska gå så snabbt som möjligt. 
Hösten är verkligen inte Lucas favoritårstid och han är redan less på allt regnande.. 
Farrow har börjat få lite rutiner själv nu under sin tid hemma med Nate och börjar alltid dagen med att sätta Nate i hans stol så han får sin frukost och medan han äter den så passar hon på att ta en dusch. 
Sedan busar hon med sin son och klär på honom kläder innan hon gör ordning frukost till sig själv. 
 
Sedan försöker hon såklart ge Texas lite tid och uppmärksamhet också men nu när han blivit så agressiv så tycker hon det är lite obehagligt att ha honom i närheten av Nathaniel. 
Nate brukar gå in på sitt rum och hämta en leksak och sedan leka med den i vardagsrummet samtidigt som Farrow kollar på TV. 
När Lucas kommer hem från jobbet så brukar han ta på sig lite skönare kläder och spela TV-spel. Självklart får Nathaniel vara med och spela! 
Sedan tar de en tupplur medan Farrow ordnar med middagen. De lever ett väldigt vanligt liv med andra ord. Inga extravaganser utan bara låter livet gå sin gång. 
Publicerat 2014-12-25 19:08:00

Kommentarer

Linnea den 2014-12-25 19:21:28

Så fina bilder! Har de börjat tänka på nästa barn än? Aningen löjlig fråga men men... Gillar att du skriver om dem som en familj och man ser vilken tid du lägger ner på bilder, deras vardagsliv och allt det och inte bara fokuserar på arvingen. Helt enkelt min favorit pgc!
Hoppas att du hade en trevlig jul!

Svar: Tusen tack! Vad GLAD jag blir! Ja, jag tror att de nog funderar på nästa barn men de har samma inställning som när de blev gravida med Nate. "Händer det så händer det" typ. Kan avslöja att det nog "händer" ganska snart. ;)
Kram på dig!
simsdeluxe.se

Natta den 2014-12-25 21:33:18

Så fin familj! Blir nästan lite avundsjuk. Som frågan ovan, undrar jag också, har de börjat fundera på ännu ett barn?
Sjukt bra PGC! Du driver den absolut bästa simsbloggen, keep up the good work!
Och hoppas din jul var toppen! :)

Svar: TACK!! Jag blir jätteglad av allt beröm! :') Se gärna svaret på den andra kommentaren ang nästa barn. Kram!
simsdeluxe.se

I :3 den 2014-12-26 10:49:43

Älskar den mysiga familjen! Du tar även jättefina bilder!
Och du är absolut min favorit simsblogg!

Svar: Tack! <3
simsdeluxe.se

Kajsa den 2014-12-26 11:11:33

Din PGC är verkligen den bästa jag läst, är det inte jobbigt att bloggen är så pass mycket efter spelet? God fortsättning

Kram

Svar: Ibland blir det svårt att hålla reda på vad ni läsare vet och inte vet men annars är det ganska skönt att ligga före så att jag alltid har ett "lager" med inlägg. :) Kram!
simsdeluxe.se

Anonym den 2014-12-26 15:00:45

Åh, nate är sååå söt :D Älskar din Pgc! Lucas är min favorit hittills, ska bli så roligt att se hans andra barn och hans liv :)

Svar: Tack! Vad glad jag blir!
simsdeluxe.se

Anne den 2014-12-26 16:03:17

Haha, min favorit PGC är oxå denna :3

Svar: Tack! :*
simsdeluxe.se

violassims den 2014-12-26 16:41:19

Åh vilken mysfamilj!
Du får mig att sakna Sims 3 med alla fina bilder på familjen ju ;D

Svar: Tack vännen! <3
simsdeluxe.se

Lovisa den 2014-12-26 18:07:21

Min favorit PCG också! Älskar att läsa om dom och följa vad som händer. Och Nathaniel är jättesöt! <3

Svar: Tack!! <3
simsdeluxe.se

Selma den 2014-12-26 23:03:00

Åhh, älskar denna familj så mycket. Bilderna är så fina med bra belysning och du lyckas verkligen ta de när ingen har någon konstig men eller så. Hela PGC:n är så mysig och detta är min favorit PGC för tillfället, fortsätt så :D

Svar: Tack! Blir så glad!
simsdeluxe.se

Tildaaa den 2014-12-27 09:50:10

WCIF Lucas hår? Har sett massor av simmare har det :)

Håller med ovanstående till 100%!

Tänkte på Kajsas fråga när du svarade att du har ett lager som du har spelat ihop. Har du skrivit om allt redan och PGC inläggen är tidsinställda eller är de nyskrivna när de publiceras? Hoppas du förstod!


Svar: Svaret på din wcif kommer i ett inlägg. Angående din andra fråga så är de i nuläget tidsinställda.
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa