Simsdeluxe

23
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 7

Lucas har, motvilligt, gått tillbaka till jobbet efter en tids föräldraledighet men spenderar all tid han har hemma med att titta och njuta av sin familj. Farrow och Lucas kan helt enkelt inte sluta titta på sitt lilla barn och de är så lyckliga att han finns i deras liv. 
Farrow tycker att stunderna vid skötbordet är så mysiga och det spelar egentligen ingen roll om det är blöjbyte eller ett bad som står på agendan. 
När Nathaniel sover så försöker hon ta en stund för sig själv. Kanske surfa lite eller bara vara. Sånt som man inte kan göra med ett litet barn. 
Lucas har börjat laga mat för att Farrow inte ska behöva göra allting hemma och tycker att det är ganska roligt faktiskt. Han är ingen mästerkock men det har han å andra sidan aldrig utgett sig för heller. 
Det har börjat bli kyligare ute så Farrow bestämde sig för att värma sig framför en varm och skön brasa efter att ha varit ute med soporna i regnrusket. 
Lucas har tröttnat på sitt jobb som polis och de obekväma arbetstiderna och har bestämt sig för att hitta något nytt jobb. Han hittar ett arbete som lärare på sin gamla skola och söker det. Han får det och säger då upp sig från polisjobbet. 
Sedan berättar han för Farrow som blir ganska upprörd över att han har tagit ett så viktigt beslut som påverkar hela familjens ekonomi utan att ens berätta för henne innan. 
 
Lucas, som inte är så förtjust i konflikter, bestämmer sig för att be om ursäkt bara och sedan gå därifrån. Han går och busar lite med Texas istället. 
Sedan skriker Nate om att han vill ha familjens uppmärksamhet och det får han såklart. 
Nu när det är höst så har familjen en brasa tänd nästan varje dag och en dag händer det som inte får hända. En liten gnistra hoppar ut och tar eld i soffmöblerna och en stor brand utbryter!
Som tur är har de ett automatbrandlarm i rummet men även fast två brandmän kommer och släcker branden så totalförstörs alla möbler i rummet och får ersättas. 
 
Och utan att varken Farrow eller Lucas kan förstå det så är det dags för deras lille pojks första födelsedag! Han växer upp till en ursöt liten grabb och får Farrows ögonfärg och sin farfars hårfärg. Ingen arvvinge alltså men ack så söt! 
Och Farrow kan såklart inte vara stoltare än vad hon är!
Publicerat 2014-12-23 07:52:00

Kommentarer

Linnea den 2014-12-23 08:21:27

Nawww älskar dessa småbarns föräldrar kapitlen :3

Nate är jättesöt! WCIF hans hår och munkjacka?

Simsligt den 2014-12-23 12:12:55

Vad dramatiskt med en brand! Vilken tur att det gick bra. Nate är så himla söt, han kommer att bli en riktig snygging när han blir äldre. :)

Svar: Ja, jag blev lite nervös när branden spred sig men det löste sig ju!
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa