Simsdeluxe

20
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 5

Vardagen fortgår och allt handlar egentligen om att familjen väntar på sin lille pojke (!) som ska komma om någon månad. Lucas jobbar och står i men trivs egentligen inte så bra i sitt arbete som polis och Farrow har numera gått på föräldraledighet då det ändå är väldigt få roller som passar henne nu när hon har magen. 
Farrow är ganska glad att ha Texas hemma om dagarna så hon inte är helt ensam. Hon och Texas kommer väldigt bra överens och busar så mycket som Farrow orkar om dagarna. 
 
I övrigt så spenderar Farrow dagarna med att läsa böcker och lära sig nya recept som hon sedan testar att laga. Hon har inte så mycket annat att göra nämligen. 
När Lucas kommer hem från jobbet så tar han ett bad i familjens pool då den här sommaren är riktigt varm. Farrow passar på att sitta på uteplatsen och läsa en bok medan hennes pojkvän lattjar i rutschkanan. 
Lucas försöker lära Texas nya trix men det är så längesen de höll på och lärde honom trix sist så han har blivit lat och har inte alls någon lust att lära sig något nytt. 
Och här har vi ett familjefoto som jag tog. Kan vara kul att ha senare. 
Både Lucas och Farrow är väldigt lyckliga över sitt nya hus, över det kommande barnet och över hur deras liv ser ut just nu. De spenderar den varma sommarkvällen med att titta på stjärnorna, även om Lucas kanske mest kollar på Farrow.. 
Publicerat 2014-12-20 11:18:00

Kommentarer

Anonym den 2014-12-20 22:27:43

Åh, så söta de är tillsammans :3

Frida den 2014-12-21 10:00:08

De är väldigt fina båda två! <3

Kajsa den 2014-12-21 13:04:08

Hej, jag har tänkt länge på hur ni med sims blogg alltid hittar så snygga partners till era simmar. Gör ni dom själva eller hur fungerar det?

Kram

Svar: I min PGC så har det varit olika.
Zafrina (G1) gjorde jag själv, Hayden (G2), Noah (G3) och Farrow är alla nedladdade. :))
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa