Simsdeluxe

17
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 4

Några månader efter att Farrow och Lucas bestämde sig för att flytta ihop så börjar Farrow att må illa. Hon anar på en gång vad det kan bero på och bestämmer sig för att ta ett graviditetstest. 
 
Det visar positivt och även om Farrow tidigare har varit ganska negativt inställd till att skaffa barn så kan hon inte rå för leendet som sprider sig på hennes läppar. Att hon och Lucas skapat något tillsammans enbart utav kärlek känns väldigt speciellt och hon kan inte vänta till att berätta för Lucas som så länge väntat på att få barn. 
 
Lucas blir precis som förväntat eld och lågor och kramar om Farrow. Han kan inte vänta på att få bli pappa och få se sin dotter eller son. (Lucas har inte egenskapen Tycker inte om barn som han egentligen ska ha för jag glömde bort att ge den till honom)
Nu blir det dock lite brådis för huset de bor i är knappt tillräckligt stort för två simmar och en hund och att få plats med ett litet barn är i princip omöjligt. Farrow börjar därför ringa runt efter lägenheter och hus som är större och får fatt på ett hus som ligger på andra sidan stan, där Lucas är uppväxt, som har fler rum och som är idealiskt för en familj. Det är lite dyrt för dem men med lite hjälp från Lucas föräldrar så har de råd att köpa det. 
 
Några veckor senare går flyttlasset och för Farrow som aldrig bott i en "förort" känns det lite speciellt att flytta ut på "landet". Det känns dock bra att bo nära Lucas familj och att området är bra för barn. 
 
Veckorna går och Farrows mage växer. Hon arbetar som skådespelerska men går snart på ledighet och när hon inte jobbar tar hon hand om Texas, pysslar lite i det nya huset och bara väntar på barnet. 
Farrow vill väldigt gärna veta om det är en flicka eller pojke de väntar och också om det är mer än en. Hon vet ju att varje generation i Lucas släkt har fått tvillingar eller trillingar så hon vill gärna veta hur många hon bär på och åker in för att göra ett ultraljud. Barnmorskan har lite svårt att se först men efter lite letande så ser de klart och tydligt att det är en liten.. ja, vad tror ni? Pojke eller flicka? 
Publicerat 2014-12-17 11:30:00

Kommentarer

Em den 2014-12-17 12:59:11

Hmmm... Jag tror att det är en flicka! :)

Alva den 2014-12-17 14:46:22

Jag hoppas på en flicka. :D

Hur kan du göra så att du får graviditetstest och kan gå på ultraljud? Är det mods, eller?

Älskar din blogg!

Svar: Graviditetstestet är bara en pose så den gör ingenting egentligen. Ultraljudet är en mod som jag nämnde i det här blogginlägget: http://simsdeluxe.se/2014/january/mitt-spel-mina-mods.html
simsdeluxe.se

Isabella den 2014-12-17 15:35:33

Tror det blir en pojke :)

Selma den 2014-12-17 15:36:11

Jag tror det blir en flicka :)

Violassims den 2014-12-17 15:43:16

Jag hoppas på en flicka! Tror att deras barn kommer bli suuuuperfina :D

Svar: haha, kan avslöja att hen blev ett av de sötaste simsbarn jag någonsin fått!
simsdeluxe.se

(-: den 2014-12-17 17:53:26

Yes, detta har jag längtat efter sedan jag fick veta att Lucas var arvinge! Gissar på en pojke (:

Julia den 2014-12-19 18:01:52

Jag har den Graviditetsposen men har inte stickan vart hittar man den?

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa