Simsdeluxe

14
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 3

Sommaren har kommit till Storybrook (jag är inte säker på om de bor i Storybrook eller Evansdale om jag ska vara ärlig) och Lucas har tagit med Texas till stranden för lite lek och avslappning efter jobbet. Han hoppas att Farrow ska dyka upp också men hon arbetar så märkliga tider så det är inte säkert. 
 
Som tur är så fick hon ledigt denna kväll och kom över lagom till solen hade gått ner. Lucas har länge tänkt fråga henne om hon kanske skulle vilja flytta in hos honom och Texas och gör nu slag i saken. Farrow blir märkbart förvånad över frågan och tycker att den kommer lite plötsligt men tackar ändå ja. 
 
Sedan tänder de en eld och grillar lite marshmallows. Allting är sådär idylliskt som det borde vara och båda två trivs väldigt bra med nuet och med varandra. De pratar inte så mycket utan njuter av varandras sällskap och den fantastiska sommarkvällen. 
 
Innan de går hemåt så tar de ett nattdopp i sjön och vattnet är sådär lagom ljummet uppvärmt från dagens solsken.  
 
Sedan gick de hem till vad som nu är deras gemensamma hem och myste. 
 
Farrow har sagt upp sig från jobbet på festivalområdet. Hon vill ju egentligen bli skådespelerska och har bestämt sig för att satsa på det. 
Texas tar Farrows inflytt med ro men Lucas försöker ändå att ge honom lite mer uppmärksamhet än vad han brukar så att han inte ska känna sig förbisedd. 
På kvällarna så äter Farrow och Lucas alltid middag tillsammans och efter att de har bott ihop ett tag så säger Farrow till Lucas att hon har ändrat sig kring hela historien att inte vilja ha barn och de bestämmer sig för att inte försöka få barn aktivt utan mer låta det hända om det händer. 
Publicerat 2014-12-14 08:13:00

Kommentarer

Matilda den 2014-12-14 18:09:19

När jag såg att det stod Storybrook tänkte jag genast på staden Storybrooke i ABC:s serie Once Upon a Time. :-)

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa