Simsdeluxe

11
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 2

Lucas har nu bott själv ett par månader och även om han har det ganska gott ställt ekonomiskt så börjar han tycka att det är ganska trist att gå hemma och skrota om dagarna. Han har ju visserligen Texas men han börjar bli gammal och trött och är inte lika sugen på att hänga med Lucas hela dagarna. Lucas bestämmer sig därför att det är dags att skaffa sig ett arbete! Han kollar både lokaltidningen och på nätet men det är dåligt med lediga jobb just nu. Efter en stunds sökande så ser han att stadens poliskår söker någon som är både händig och logisk vilket passar Lucas perfekt så han slänger iväg en ansökan och får jobbet bara några dagar senare! 
En dag när han har alldeles för tråkigt så åker han hem till Farrow. Han märker dock att hon inte är hemma och han har ingen nyckel hem till henne. Så långt har de inte kommit i relationen. Ännu. Han bestämmer sig för att sätta sig i lobbyn och vänta tills hon kommer hem helt enkelt.. 
Det dröjer inte länge till Farrow dyker upp alldeles blöt efter att ha gått hem från jobbet i regnet utan paraply. Hon blir dock riktigt glad av att se Lucas sitta och vänta på henne och bjuder med honom upp till sin lägenhet. 
Lucas trivs så bra i Farrows sällskap. De behöver inte säga någonting utan tystnaden duger gott till båda. Vill de säga något så tar samtalsämnena aldrig slut och de kan inte sluta ta och titta på varandra. Lucas börjar inse att han är förälskad i den här kvinnan och blir lycklig i hela kroppen när han kommer till den insikten. 
Han bestämmer sig för att fråga Farrow om de kanske inte kan ta sitt förhållande till nästa nivå och bli ihop. Farrow kollar lite skeptiskt på honom först men sen.. 
.. tar hon sina händer och omfamnar Lucas ansikte och säger att hon redan trodde att de var ihop. Så de gjorde det hela mer eller mindre officiellt bara. 
 
Senare när de sitter och äter middag så pratar de om framtid och Lucas säger att han gärna skulle vilja ha barn någon gång i framtiden som kan föra hans gener vidare. Farrow blir då ganska upprörd och säger att hon inte alls är särskilt sugen ännu på några år att skaffa barn. Lucas inser att detta kan bli ett problem för deras förhållande och äter upp under tystnad.. 
Publicerat 2014-12-11 15:11:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa