Simsdeluxe

08
Dec
2014

PGC Generation 4 - Del 1

Eftersom Lucas nu har flyttat hemifrån och påbörjat sitt egna liv så påbörjas också generation 4 från och med denna del. Om jag har räknat rätt så har jag dock publicerat totalt 72 (med detta inräknat) delar av Spark. Det gör mig jätteglad att ni gillar familjen och sjukt peppad på att färdigställa utmaningen. "Bara" sex generationer kvar. ;)
 
Lucas och Texar har kommit fram till sitt nya hus. Det är inte särskilt stort men det räcker för dem två. Lucas känner sig lite nervös över att bo själv. Det är ju trots allt något han aldrig har gjort tidigare. 
 
Hans första måltid i det nya huset blir en skål flingor. Det känns lite pinsamt att han är så dålig på mat men det är inget som han inte kan ändra på. 
Han övar sedan lite trix med Texas hela kvällen. Texas må vara söt och snäll men han är inte den skarpaste kniven i lådan och att lära honom nya trix tar tid och kräver extremt mycket tålamod. Som tur är så har Lucas båda tid och tålamod för tillfället så de stretar på en lång bit in på natten. 
.. sedan sover de tillsammans i Lucas säng, När Lucas bodde hemma var Texas bannad från alla soffor och sängar men nu bor ju Lucas själv och det är hans regler som gäller så då bestämde han sig för att Texas skulle få sova i sängen om han ville. 
Nästföljande dag ringer Lucas till Farrow för att höra om hon har lust att ses och hänga lite. Det är massor som händer i stan för tillfället som Lucas vill ta med Farrow på. Farrow tycker det hela låter jättekul och de bestämmer en tid och plats de ska mötas upp på. 
Lucas hinner äta en ordentlig brunch och diska iordning i köket innan han ska åka och möta upp Farrow. 
När Lucas tog studenten så fick han en bil av hela sin släkt. Egentligen så är det Haydens gamla bil som han fått ärva men det passade ju ganska bra att han fick den i present på sin studentdag då. 
Farrow och Lucas möts upp utanför Fun-o-Rama där de bestämt träff. Det pirrar lite i Lucas, det händer mycket i hans liv just nu. De bestämmer sig för att gå in och spela lite bowling. 
.. Lucas har aldrig tidigare testat bowling och var inte riktigt med på att banan skulle vara så hal så när han ska slänga iväg klotet så ramlar han pladask och Farrow kan inte hålla sig från att fnissa lite. 
 
Efter att de spelat ett tag så börjar Lucas få in snitsen och börjar slå strike efter strike. Som ni säkert vet vid det här laget så är Lucas inte världens bäste förlorare så han är ganska nöjd med att han vinner bowlingmatchen mest för att han inte ska bli på sitt dåliga humör nu när han är på dejt med Farrow. 
Efter att de spelat klart bowlingen så åker de till stadens arena för att gå på en fotbollsmatch. Det är slutspel och det är en stor grej i staden. Eftersom Lucas är ganska känd så har han lyckats få tag på biljetter och han har också fått veta att Farrow är ett stort fotbollsfan. 
 
Efter fotbollsmatchen så är både Farrow och Lucas hungriga så de bestämmer sig för att de ska åka hem till sina vardera hem och fräscha upp sig lite och sedan åka och käka någonstans. Lucas måste ju också hem och ge Texas mat och motion. Lagom till att solen gått ner så kommer Lucas och hämtar upp Farrow. 
De åker till en av de finare resturangerna i staden och efter att de käkat en god middag så tar de några drinkar i baren. När det börjar närma sig stängningsdags så bestämmer de sig för att det är dags att avsluta deras dejt och Lucas kysser Farrow farväl. Man kan väl säga som så att dejten blev både längre och bättre än förväntat.. 
Publicerat 2014-12-08 12:00:00

Kommentarer

Anne den 2014-12-08 20:29:30

Ååh vad jag älskar Spark ♡.♡ Helt ofattbart att du orkar skriva så mycket och fint om dem. Iaf, du ska veta att det glädjer!

Kan vi få en bild av Farrows ansikte?

Svar: Tusen tack för din fina kommentar! Det gör mig så otroligt glad! <3 Farrow är en sim gjord av Plumblobs, där finns bild. Annars kommer det bilder snart, håll ut. :)
simsdeluxe.se

I :3 den 2014-12-09 15:00:20

Spark är jättebra! <3 Jättekul när du skriver så mycket om dom!

Svar: Tack! Vad glad jag blir! :)
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa