Simsdeluxe

03
Dec
2014

PGC Generation 3 - Del 20

Lucas har via tips från en kompis kommit i kontakt med en tjej som heter Farrow. De har hittills bara pratat via lite sms och på olika sociala medier men en dag när Lucas åker genom staden så åker han förbi huset där Farrow bor och bestämmer sig för att gå in och överraska henne. 
.. det visar sig dock att hon inte är hemma och när Lucas väl tänker efter så tycker han nog att det ändå är för väl. Han känner ju knappt Farrow och att komma helt oinbjuden såhär på kvällskvisten hade kanske varit lite creepy. Han bestämmer sig för att åka till festivalen och köpa något att käka istället. 
 
När han kommit fram till parken och ståndet där de säljer mat så tycker han att han känner igen tjejen i båset. Han kan inte riktigt placera henne men han vet att han sett henne förut. Å andra sidan så har han ju bott i stan nästan hela sitt liv nu så det kanske inte är så konstigt trots allt. Tjejen kollar lite extra på Lucas också och frågar sedan om han heter Lucas. 
 
Det visar sig att tjejen i båset är Farrow som han pratat en del med. Hon berättar att hon jobbar extra på festivalområdet då hennes karriär som skådespelerska inte går helt bra för tillfället. Lucas blir såklart förvånad men tänker samtidigt att det måste varit meningen att de skulle träffats ikväll eftersom han åkte ifrån Farrows hus till festivalen utan att veta att hon jobbade där. Farrow berättar sedan att hon slutar jobba om bara några minuter och frågar om han vill umgås lite. 
 
Lucas har inget för sig så han bestämmer sig för att vänta på att Farrow ska sluta jobba. Sedan går de runt på festivalområdet och testar de olika grejerna. Bland annat så testar de hur kompatibla de är som par och får full pott. Båda två blir lite generade eftersom ingen av dem kanske riktigt har tänkt i dem banorna ännu. De har ju nyligen lärt känna varandra och tycker bara att det är roligt med nya bekantskaper. 
 
De går sedan och dansar tillsammans och tiden bara rinner iväg. Båda två skrattar och trivs oerhört bra i varandras sällskap. Det är inte stelt alls och det känns som att de känt varandra mycket längre än vad de faktiskt gjort. Att det är första gången de träffas skulle ingen gissa. 
När det börjar närma sig stängning på festivalområdet så blir musiken lugnare och Lucas bjuder upp Farrow på en "riktig" dans. De är dock båda ganska dåliga på att dansa och trampar varandra på tårna mer eller mindre hela tiden. Rätt vad det är tittar Farrow på klockan och utbrister att hon måste gå. 
Båda två tycker det är tråkigt att behöva skiljas åt och de bestämmer att de ska ses och hänga mer snart. 
Publicerat 2014-12-03 07:42:00

Kommentarer

Jehn den 2014-12-03 10:40:48

Jätteroligt att följa denna pgc! Blir alltid så inspirerad att spela min egna, haha :)

WCIF Farrows tröja?

Violassims den 2014-12-03 16:54:41

vad söta de är tillsammans, och Farrow var ett väldigt fint namn :D

Svar: Ja, de är jättefina. :))
simsdeluxe.se

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa