Simsdeluxe

06
Sep
2013

PGC Generation 2 - Del 9

Anyas mage växer jättefort och hon börjar ana att det är mer än en bebis där inne.. 
 
Varje morgon ställer sig Hayden på knä och kysser magen. Han är så exalterad över att få bli pappa igen. De är så fina ihop Hayden och Anya. Perfect match! 
 
Anya är så himla lycklig! Sorgen efter hennes mamma börjar lägga sig och varje gång hon tittar in i sin sons ögon så kittlar det i hela kroppen på henne. Hon är så glad över att ha möjligheten att få ge Riley en lillasyster eller lillebror. 
 
Anya spenderar mycket tid uppe i Rileys rum med att bara titta på Riley och hålla om sin mage. 
 
En eftermiddag kom Ambra över för att tacka för den trevliga festen. 
 
Helt plötsligt började hon kräkas på deras uppfart.. 
 
Då berättade hon att hon var gravid igen och att hon och Jamil skulle bli tvåbarnsföräldrar! Anya är ju själv gravid så hon blev överlycklig över att hon får dela upplevelsen med sin storasyster. 
 
På kvällen firade Anya och Hayden allting härligt som händer dem nu i deras liv med lite tomtebloss och raketer. Med en ny bebis på G och Riley sovandes på övervåningen kunde inte Anya och Hayden vara annat än lyckliga. 
 
Så en tidig morgon som började Anya känna av att något var på gång och mycket riktigt! Värkarbetet var igång och det var dags för den nya bebin att komma till världen. Hayden freakade såklart ut medan Anya var hur lugn som helst. 
 
De tog en taxi till sjukhuset och sedan gick det ganska fort innan förlossningen var över. Det var dock två ganska chockade föräldrar som lämnade sjukhuset.. 
 
För när de lämnade sjukhuset var de nämligen fyrabarnsföräldrar då det var TRE bebisar i Anyas mage. Två små pojkar och en liten flicka. 
 
Anya var så himla lycklig! Hon är själv själv en del av ett trillingpar så hon vet ju precis hur det är och känner sig så tacksam över att dels få uppleva samma sak som sin mamma en gång fick och dels att få möjligheten att låta sina barn växa upp med jämngamla syskon. Hayden och Anya valde att döpa trillingarna till JulieToby och Milo.
 

Det skulle dock visa sig att ingen av dem hade rätt gener för att bli arvinge. Toby, som fick egenskapernaGod Konstnärlig, har ärvt både Haydens ögonfärg och hårfärg. Julie, som fick egenskaperna Älskar naturenVirtuos är en klockren kombo av sina föräldrar med Anyas ögonfärg och Haydens hårfärg och Milo, med egenskaperna Virtuos & Vänlig fick exakt samma gener som Riley. Svart hår och lila ögon. 

Bättre lycka nästa gång? 

Och juste, nu när vi alla vet att det kommer krävas minst en bebis till i familjen så skulle jag vilja ha lite namnförslag, ni var ju så bra på det sist! De får gärna vara ett ganska kort namn och det ska funka på engelska helst. Storasyskonens namn: Riley, Toby, Julie & Milo. 

Publicerat 2013-09-06 09:15:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa