Simsdeluxe

01
Sep
2013

PGC Generation 2 - Del 8

Trots sorgen efter Zafrina så går livet vidare och även om Anya sörjer sin mamma djupt så tar hon sig vidare. Hon bestämde sig för att städa ur Dexters bur och göra iordning den för en ny råtta. 
 
Hon vet dock inte om det var den stinkande buren eller någonting annat men helt plötsligt blev hon extremt illamående.. 
 
Så pass att hon fick springa ut för att kräkas. 
 
Hayden har sagt upp sig hos sitt jobb hos Militären och har bestämt sig för att satsa på en karriär som författare istället. På så sätt kan han också vara hemma mer och så kan förhoppningsvis Anya satsa lite på karriären. 
 
Hayden och Mocca börjar komma bättre överens. Mocca var i början ganska överbeskyddande gentemot Anya men hon börjar mer och mer acceptera Hayden som en i flocken. 
 
Riley är väldigt snabblärd och har redan lärt sig att gå! Föräldrarna hoppas att han ska lära sig att gå på pottan lika fort.
 
Ganska snart fick Anya reda på att illamåendet inte berodde på lukten i buren utan på att hon var gravid igen! Detta gjorde henne lycklig och hon såg det som ett tecken på att Zafrina gett henne en gåva ifrån himlen. 
 
Illamåendet blev hon dock inte helt utan.. 
 
Spökeridagen kom och Hayden bestämde sig för att bjuda in några av Anyas syskon på skördefest så att de kunde få träffas nu när deras mamma gått bort. Dessutom har inte Hayden hunnit träffa alla Anyas syskon ännu så han tänkte det kunde vara en bra idé. Alla kunde tyvärr inte komma dock. 
 
Anya var dock inte så himla exaltrerad över att få laga mat.. Det är inte hennes favoritsyssla. 
 
När syskonen dök upp blev hon dock desto gladare! Hon blev extra glad att träffa sin storebror Zachary som hon inte träffat på jättelänge. Anya och Zachary har ju inte växt upp tillsammans eftersom Zach hade flyttat hemifrån när Anya föddes. 
 
Anya letade reda på Ambra och berättade för henne om graviditeten. Ambra är ju läkare och så de diskuterade läkartider och sånt. 
 
Festen fortlöpte och alla hade en trevlig stund tillsammans. Det blev mycket berättande om nyfödda barn och sådant. De här syskonen avlar fram barn i en rasande fart. 
 
När gästerna hade gått så njöt dock Anya av att få gosa lite med Riley som nu också lärt sig att prata! Duktiga Riley!   
Publicerat 2013-09-01 10:45:00

Kommentarer

Kommentera inlägget

Tänk på detta innan du kommenterar:
- Sök i bloggen efter svar innan du frågar. Använd sökrutan.
- Titta gärna i min FAQ innan du ställer din fråga.
- Innan du frågar var någonting kommer ifrån kolla min WCIF!
- Till sist, håll en trevlig ton!


Publiceras ej

Till bloggens startsida

Välkommen till Simsdeluxe!

Simsdeluxe

Simsdeluxe drivs av mig, Sara, en 23 årig simstokig tjej. Jag har spelat och älskat sims sedan det släpptes år 2000. Här delar jag med mig av bilder ifrån mitt spel, tips på nedladdningsbart innehåll, nyheter i simsvärlden och MYCKET mer! Vill du veta mer om mig kan du klicka klicka på "Om bloggen" i menyn ovanför headern.
Kontakt: sara@simsdeluxe.se

Följ Simsdeluxe

Frågelåda

Design & layout: Linosa